Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Η ιστορία δεν γράφεται με τις βεβαιότητες του ακροδεξιού Σαμαρά και του σοσιαλνεοφιλελεύθερου Βενιζέλου - άρθρο του Κώστα Δανά

Η ιστορία δεν γράφεται με τις βεβαιότητες του ακροδεξιού Σαμαρά και του σοσιαλνεοφιλελεύθερου Βενιζέλου 

Άρθρο του Κώστα Δανά για την ηλεκτρονική εφημερίδα ialmopia.gr







1. Κι αν οι δανειστές δεν δεχτούν αυτά που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ...

Κι αν η τρόϊκα δεν συγκατανεύσει….. Κι αν στραβώσουν οι εταίροι; Κι αν θυμώσει η Μέρκελ…. Κι αν παρεξηγηθεί ο Γιούνκερ…. Κι αν διαφωνήσουν με τα σχέδιά σας και μας πετάξουν έξω απ’ την Ευρωζώνη….. Κι αν κλείσουν την πόρτα οι αγορές…. Κι αν …. και αν ….. και αν …… Το σκηνικό που στήθηκε εδώ και τρία χρόνια, το σκηνικό που λέει πως ένας είναι ο δρόμος, κι άλλος δεν υπάρχει. Πως έτσι και τολμήσεις να παρεκκλίνεις απ’ αυτόν την έβαψες. Στην λογική του μονόδρομου δηλαδή, με το λουρί στον σβέρκο…..

Αγαπητοί δημοσιογράφοι των συστημικών ΜΜΕ, όταν ο Αντώνης Σαμαράς στο Ζάππειο (1-2-3) επαγγελλόταν τα διπλά και τα τρίδιπλα, ουδέν πρόβλημα, για σας. Ουδέν πρόβλημα για σας και όταν ορκιζόταν ότι θα μηδένιζε το έλλειμμα μέσα σ’ ενάμιση χρόνο. Κι όταν αγαπητά ΜΜΕ ο Αλέξης Τσίπρας σχεδιάζει και εξαγγέλλει τα στοιχειώδη, τότε ο λαϊκισμός του, μόνο ανάσταση νεκρών δεν υπόσχεται!!!

Όταν ο Βαγγέλης Βενιζέλος μας έταζε 700.000 νέες θέσεις εργασίας, όλα καλά καμωμένα. Όταν ο Τσίπρας μιλάει για 300.000 θέσεις εργασίας, θαυματοποιός είναι; Μαυρογιαλούρος είναι;

Το γεγονός αυτό προέρχεται από τον μέγα πανικό, που βγάζει μάτι, του Σαμαρά και Βενιζέλου!

Για ένα minimum πρόγραμμα άμεσης εφαρμογής μίλησε ο Τσίπρας. Ένα πρόγραμμα σωτηρίας από την περαιτέρω εξαθλίωση. Ένα πρόγραμμα λογικής, με άξονα αναφοράς την ίδια την πραγματικότητα του τόπου. Ένα πρόγραμμα μελετημένο, κοστολογημένο, απολύτως εφαρμόσιμο και πλήρες. Ο Αντώνιος και ο Ευάγγελος χαρακτηρίζουν παραχολογία τα μέτρα εκείνα που μπορεί να προλάβουν ανθρώπους απ’ τον θάνατο! Τα μέτρα του Τσίπρα πενταπλάσια φτηνότερα, από τα Ζάππεια (1-2-3) και τις 700.000 θέσεις εργασίας του Βαγγέλη του σοσιαλνεοφιλελεύθερου. Ο άξονας των επιλογών της Αριστεράς, δεν είναι το ότι θέλει, ή ότι θα πει η Μέρκελ, αλλά ποιές είναι οι πραγματικές ανάγκες του λαού και του τόπου . Εξάλλου πότε οι κοινωνίες εξελίχθηκαν δίχως ρίσκα; Επί τέλους, πότε η ιστορία γράφτηκε με βεβαιότητες των ακροδεξιών ηγετών ή των σοσιαλνεοφιλελεύθερων συνεταίρων τους;

2.Οι εκλογές δεν θ’ αργήσουν, όπως θα ήλπιζαν τα τσιράκια της Μέρκελ. Ο ΣΥΡΙΖΑ θ’ αυξήσει δυναμικά την επιρροή του, ακόμα και σε ψηφοφόρους που διστάζουν να τον εμπιστευτούν, διότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η σωτηρία της πατρίδας μας.

Λίγα λόγια για την κυρία Μέρκελ: Είναι μια γυναίκα που γαλουχήθηκε και απ’ τον ναζισμό του Χίτλερ και από τον Σταλινισμό του Στάλιν! Η κυρία αυτή κρατάει εξαιρετικά ανθελληνική Στάση!

1ον. Γιατί δεν δίνει στην Ελλάδα τα χρήματα που χρωστάει η Γερμανία από το κατοχικό δάνειο και από τις καταστροφές που προξένησε ο Γερμανικός στρατός στην Ελληνική επικράτεια.

2ον. Γιατί δεν εκδίδει στην Ελληνική δικαιοσύνη, τον αρχιμιζαδόρο Χριστοφοράκο, για να δικαστεί με όλους εκείνους που πήραν τις μίζες του, και πολλοί απ’ αυτούς κοσμούν τα έδρανα του κοινοβουλίου της πατρίδας μας.

3ον. Γιατί η κυβέρνηση της κυρίας Μέρκελ κρατάει την πιο ανθελληνική στάση, στο θέμα της ονομασίας της Fyrom. Η κυβέρνησή της, αποκαλεί το κρατίδιο πίσω από το Καϊμάκτσαλαν, «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Αυτήν την κυρία την φιλοξενούμε στην Ελλάδα, την καλοταΐζουμε με ελληνικές λιχουδιές, περπατάει στους δρόμους της Αθήνας χωρίς να την ενοχλεί κανείς, μια και η αστυνομία δεν επιτρέπει καμία διέλευση ελλήνων πολιτών γύρω από τους δρόμους που κάνει τις βόλτες της.

Ο πρωθυπουργός μας, ο κύριος Σαμαράς θα πρέπει να πάσχει από κοίλη μεσοσπονδυλίου δίσκου, από τις αμέτρητες οσφυοκαμψίες που έκανε, μπροστά στην εχθρό της πατρίδας μας, την κυρία Μέρκελ.

Τον βλέπω τον πρωθυπουργό μας τρίτον στις εκλογές, μετά την Χρυσή Αυγή.! Βέβαια δεν θα βάλει και τα κλάματα, θαζωντανέ ψει, το τρίγωνο, Μιχαλολιάκος – Μπαλτάκος – Σαμαράς. Αν γίνει αυτό βέβαια, θα τον κυνηγάνε οι φίλοι του, οι Εβραίοι και πως θα γλυτώσει απ’ αυτούς; Τώρα γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φανερώνει το πλάνο –Β- στην κυβέρνηση; Και φυσικά θα το κρατήσει μυστικό, γιατί οι οσφυοκάμπτες της κυρίας Μέρκελ, θα το προδώσουν στους εχθρούς της πατρίδας μας.

Τελειώνοντας, γιατί η περιφερειάρχης κυρία Ρένα Δούρου, αντιτίθεται στις απολύσεις των δημοτικών υπαλλήλων; Διότι «Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η Αντίσταση είναι υποχρέωση και καθήκον»!



Άρθρο του Δανά Κώστα, Ιατρός για το ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *