Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: Συνεχίζονται η προετοιμασίες στο ΔΑΚ Αριδαίας για το 3ο Αθλητικό Πανόραμα Δήμου Αλμωπίας [ΕΙΚΟΝΕΣ]

IALMOPIA LIVE: Συνεχίζονται η προετοιμασίες στο ΔΑΚ Αριδαίας για το 3ο Αθλητικό Πανόραμα Δήμου Αλμωπίας [ΕΙΚΟΝΕΣ]



Το ialmopia.gr βρέθηκε στο κλειστό γήπεδο Αριδαίας (ΔΑΚ Αριδαίας) την Τρίτη 9/9 και σας μεταφέρει μέσα από φωτογραφίες τις προετοιμασίες που γίνονται στο χώρο με σκοπό να υποδεχθεί όλους τους αθλητές.

Ο Δήμος Αλμωπίας και το Γραφείο Αθλητισμού Δήμου Αλμωπίας σας προσκαλούν στο 3ο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014 στο κλειστό γήπεδο Αριδαίας και ώρα 7:30 μ.μ.
Σκοπός του Τουρνουά είναι η μύηση μικρών και μεγάλων στα αθλήματα της άρσης βαρών, του taekwon-do και του καράτε και η προώθηση της ευγενούς άμιλλας και του ''ευ αγωνίζεσθαι''. 
Στην παραπάνω εκδήλωση θα παρευρεθούν και θα τιμηθούν για την μεγάλη προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό οι Ολυμπιονίκες Πύρρος Δήμας, Νικόλαος Ηλιάδης, Βαλέριος Λεωνίδης, Λεωνίδας Σαμπάνης, Βίκτωρας Μήτρου, Μυστακίδου Έλλη και Σαλτζίδης Παύλος.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα στους συμμετέχοντες.
 
 
Δείτε τις φωτογραφίες του ialmopia:
 
 



 

ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *