Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: Το Βοήθεια στο Σπίτι Αλμωπίας στηρίζει οικογένειες της περιοχής μας που έχουν ανάγκη [ΕΙΚΟΝΕΣ]

IALMOPIA LIVE: Το Βοήθεια στο Σπίτι Αλμωπίας δίνει το καλό παράδειγμα προς όλους. Σε μια προσπάθεια να μαζευτούν διάφορα σχολικά είδη και να μοιραστούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη ξεκίνησε αυτή η κίνηση ανθρωπιάς, δίνοντας παράλληλα το καλύτερο παράδειγμα προς όλους τους κατοίκους της περιοχής μας.


Το ialmopia.gr επισκέφτηκε το Βοήθεια στο Σπίτι Αλμωπίας και σας παρουσιάζει παρακάτω με φωτογραφίες την κίνηση αλληλοβοήθειας των συμπολιτών μας.


"Ας αφυπνιστούμε και εμείς για να βοηθήσουμε τις οικογένειες που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της νέας σχολικής χρονιάς.
 
Γι’ αυτό το λόγο ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασία με το τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, τη ΔΗ.Κ.Ε.Α και τα προγράμματα Βοήθεια στο σπίτι Αλμωπίας ξεκινούν προσπάθεια συλλογής σχολικών ειδών. Μαζεύουμε σχολικές τσάντες&κασετίνες καινούριες και παλαιές(σε καλή κατάσταση)και σχολικά είδη, την Πέμπτη 11/9 ,την Παρασκευή 12/9, το Σάββατο 13/9 και την Κυριακή 14/9 από τις 8:00 μέχρι τις 15:00 στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Α (υπόγειο Δημαρχείου Αλμωπίας), στα γραφεία των προγραμμάτων Βοήθεια στο Σπίτι Αριδαίας (κεντρική πλατεία Αριδαίας-παλαιό Δημαρχείο), στα γραφεία των προγραμμάτων Βοήθεια στο Σπίτι Εξαπλατάνου (Δημαρχείο Εξαπλατάνου)και από την Παρασκευή θα υπάρχει και περίπτερο για τον σκοπό αυτό στην Κεντρική Πλατεία Αριδαίας.

Η συμβολή σας μας είναι απαραίτητη στη προσπάθεια μας αυτή."


Δείτε τις φωτογραφίες που επιμελήθηκε το ialmopia.gr:







































ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *