Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Oι Almopistas δίνουν το παράδειγμα με την συμμετοχή τους στο Δρόμο θυσίας στα Γιαννιτσά!

Oι Almopistas συμμετέχουν στο Δρόμο θυσίας στα Γιαννιτσά την ερχόμενη Κυριακή.
 Δείτε τις λεπτομέρειες στους συνδέσμους που ανεβάσαμε και συμπληρώστε την αίτηση εγγραφής. Πάμε όλοι μαζί παρέα να περπατήσουμε ή να τρέξουμε για καλό σκοπό! 
Θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες.


ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΒΑΔΗΝ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ 6.000 μ. 


Παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο Αγωνιστικό Δρόμο, διοργανώνεται Διαδρομή Ελεύθερου Τρεξίματος – Δυναμικού Βάδην μήκους 6.000μ. χωρίς συναγωνισμό. Στην διαδρομή αυτή, μπορούν να λάβουν μέρος άνδρες, γυναίκες, παιδιά με την συμμετοχή των γονέων τους, οικογένειες, ομάδες αθλουμένων σε διάφορα αγωνίσματα, περιπατητές.

Η διάρκεια συμμετοχής στην διαδρομή είναι 1 ώρα και 15′.

Οι συμμετέχοντες με λεωφορείο θα επιστρέψουν στον χώρο εκκίνησης Δ.Α.Κ. “Πλατανότοπος”, μετά το πέρας της διαδρομής, για να παραλάβουν τα οχήματά τους.

*Τα παιδιά κάτω από 12 ετών πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *