Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: Ο Σωτηριάδης Συμεών νέος Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου[ΕΙΚΟΝΑ]

IALMOPIA LIVE: Ο Σωτηριάδης Συμεών νέος Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου [ΕΙΚΟΝΑ]


Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για τη θέση του Προέδρου, με τον κ. Σωτηριάδη Συμεών να την αναλαμβάνει με ψήφους (23 υπέρ και 4 λευκά)

Διαβάστε τι δήλωσε ο νέος Πρόεδρος:

"Το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας, μου έκανε σήμερα την κορυφαία τιμή να με εκλέξει Πρόεδρο του. Θα τιμήσω αυτή τη δημοκρατική λειτουργία του θεσμού που πρέπει να αποτελεί την έκφραση της συμμετοχικής δημοκρατίας, την ισονομία των πολιτικών παρατάξεων του και την αποτελεσματικότητα στη χάραξη αναπτυξιακών πολιτικών και δράσεων αλληλεγγύης, με όραμα την αναγέννηση του δήμου μας.

Είθε να επικρατήσει η πολιτική σκέψη, ο σεβασμός στην διαφορετική άποψη, η ειλικρίνεια, ο ρεαλισμός, η αυτοκριτική και οι προσωπικές φιλοδοξίες να γίνουν θυσία στο βωβό της προσφοράς."


ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *