Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Θεοδώρα Τζάκρη: Η ρύθμιση για τις 100 δόσεις κατώτερη των προσδοκιών των πολιτών και των επιχειρήσεων

«Η ρύθμιση για τις 100 δόσεις πέρασε για άλλη μια φορά από τα «χίλια κύματα» της Τρόϊκας και των υπαναχωρήσεων της κυβέρνησης και για αυτό είναι κατώτερη των προσδοκιών των πολιτών
και των επιχειρήσεων.

Οι δόσεις είναι έντοκες για όλους χωρίς να διαχωρίζονται οι πραγματικά αδύναμοι και οι κατ’ επάγγελμα κακοπληρωτές.

Οι μειώσεις των προσαυξήσεων είναι σε ορισμένες περιπτώσεις σχεδόν μηδενικές, ενώ παραμένει σε πλήρη εφαρμογή όλο το πακέτο των υψηλών φόρων που οδήγησαν τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις σε υπερχρέωση (φόρος εισοδήματος, εισφορά έκτακτης αλληλεγγύης, κ.λ.π.).

Είναι γεγονός ότι ένας φόρος, που ξεκίνησε ως έκτακτη εισφορά, η εισφορά αλληλεγγύης μονιμοποιείται κρυπτόμενος πίσω από μια διάταξη που υποτίθεται πως ήρθε να διαχειριστεί το ζήτημα της υπερφορολόγησης.

Η υποκρισία περισσεύει στην κυβέρνηση για αυτό είναι ανάγκη να υπάρχει μια άλλη πορεία για το καλό του τόπου».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *