Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Ολοκληρώθηκε το 20ο Ποδοσφαιρικό τουρνουά Πολιτιστικών Κέντρων Εργαζομένων ΟΤΕ Μακεδονίας - Θράκης

Για 20η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε και φέτος το Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Πολιτιστικών Κέντρων Εργαζομένων ΟΤΕ Μακεδονίας – Θράκης.


Την διοργάνωση ανέλαβε το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων & Συνταξιούχων ΟΤΕ πε Πέλλας σε συνεργασία με την Πολιτιστική Ένωση Εργαζομένων ΟΤΕ. Το τουρνουά διεξήχθει στα Λουτρά του Πόζαρ στον νομό Πέλλας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (4 και 5 Οκτωβρίου 2014).

Στο τουρνουά δήλωσαν συμμετοχή δεκατέσσερις αθλητικές αποστολές από Μακεδονία και Θράκη - Τα ζευγάρια των αγώνων ήταν τα εξής:



Π.Κ. ΠΕΛΛΗΣ      -         Π.Κ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Π.Κ. ΠΙΕΡΙΑΣ       -         Π.Κ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Π.Κ. ΚΑΒΑΛΑΣ   -         Π.Κ. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Π.Κ. ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ-ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ    -      Π.Κ. ΣΕΡΡΩΝ
Π.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ      -        Π.Κ. ΚΟΖΑΝΗΣ
Π.Κ. ΔΡΑΜΑΣ      -        Π.Κ. ΚΙΛΚΙΣ
Π.Κ. ΞΑΝΘΗΣ      -        Π.Κ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ευγενής άμιλλα, η μετάδοση του αθλητικού πνεύματος και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων! 

Να σημειώσουμε πως το βράδυ του Σαββάτου ακολούθησε γλέντι στο Λουτράκι Αλμωπίας. Το παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος αφού χαιρέτησε τον κόσμο που ήταν εκεί, ευχήθηκε σε όλους καλή διαμονή και καλή διασκέδαση στον τόπο μας.


Χορηγός επικοινωνίας το ialmopia.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *