Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Δεκάδες ορειβάτες γέμισαν τα μονοπάτια της Τζένας την Κυριακή 26/10 με τον Ορειβατικό Σύλλογο Αριδαίας

Δεκάδες ορειβάτες γέμισαν τα μονοπάτια της Τζένας την Κυριακή 26 Οκτωβρίου.
 
 
Ο Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας - Hellenic mountaineering club of Aridaia και ο Φ.Ο.Π. - Φυσιολατρικός Όμιλος Πειραιώς πραγματοποίησαν κοινή ανάβαση στην κορυφή της Μικρής Τζένας. Με σύμμαχο τον καιρό, περπατήσαμε στο κόκκινο μονοπάτι του δάσους της Τζένας μέχρι τα γυμνά όπου συναντήσαμε και το πρώτο χιόνι για φέτος. Από εκεί, ανοίγοντας δρόμο στο απάτητο χιόνι κατευθυνθήκαμε στην κορυφή της Μικρής Τζένας όπου και ανεβήκαμε μετά από 5 ώρες ανάβασης. 
 
Αφού χαρήκαμε την κατάκτηση της κορυφής, έστω κι αν η ομίχλη μας στέρησε τη μοναδική θέα που μπορεί να προσφέρει, επιστρέψαμε στην αφετηρία, στην πλατεία της Νότιας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *