Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Τώρα και smart - καφετιέρα! (vid)

Η νέα high-tech καφετιέρα Bruvelo, υπόσχεται να σας φτιάξει τον καφέ που επιθυμείτε με μερικές εντολές στο smartphone σας. Μπορεί να φιλτράρει το νερό, να ζυγίσει και να αλέσει τους
κόκκους, να ρίξει ποσότητα νερού με ακρίβεια και να διατηρήσει τη θερμοκρασία του ροφήματος στους 93 βαθμούς Κελσίου. Μπορείτε επίσης μέσω της εφαρμογής, να προγραμματίσετε το δικό σας προφίλ. 

Η Bruvelo θα πάρει την εντολή μέσω WiFi και θα σας ετοιμάσει τον καφέ. Αν πιάσει το στόχο χρηματοδότησης των $150.000 για να ξεκινήσει η παραγωγή, η κυκλοφορία της αναμένεται τον Ιούνιο του 2015.




unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *