Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Δημήτρης Μπίνος: Όλη η αλήθεια για την ΔΕΥΑ Αλμωπίας [ΕΙΚΟΝΑ]

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κάλεσε εκτάκτως τα τοπικά ΜΜΕ της περιοχής μας με σκοπό να δώσει χρήσιμες εξηγήσεις στους πολίτες για το τι συμβαίνει πραγματικά στην ΔΕΥΑ.

Ο κ. Μπίνος αφού αναφέρθηκε στις παραιτήσεις του Χρήστου Χουρσόγλου και του Κώστα Ζαχαριάδη τις προηγούμενες ημέρες, τους στήριξε για την απόφαση τους αυτή δηλώνοντας ότι όλα είναι υπό έλεγχο, ενώ επισήμανε πως θα πρέπει να γίνει αναδιοργάνωση στην λειτουργία της ΔΕΥΑ Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως υπήρχε θέμα με την γραφειοκρατία με τους αιρετούς και με την προσωπική τους ζωή, επειδή βάση νόμου δεσμεύεται το ΑΦΜ τους. Παρ' όλα αυτά σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί τελικά ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ.




ialmopia.gr



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *