Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Ένα μεγάλο μπράβο στους εθελοντές των Σαρακηνών Αλμωπίας [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

"ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ" Σύλλογος Διατήρησης και Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Σαρακηνών "Αγγελής Γάτσος" 

Οι κάτοικοι των Σαρακηνών αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους για άλλη μια φορα.

 Μέλη του πολιτιστικού συλλόγου, νέοι άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν τα στοιχειώδη στον τόπο τους, αποτελούν πάντοτε δυνατή ομάδα για κάθε είδους εθελοντισμό! Το οδικό δίκτυο Σαρακηνών - Μεγαπλατάνου ειναι πλέον καθαρό, χαρη στην προσωπική εργασία και τα αγροτικά μηχανήματα των συγχωριανών.

Το μήνυμα που θέλουν να "στείλουν" πράξεις σαν κι αυτη, ειναι πως ακόμη κι αν "ξεχνιούνται" κάποιες περιοχές απο τους αρμόδιους, παντα θα υπάρχει κάποιος που θα αδυνατεί να βλέπει τον τόπο του παραμελημένο.


Δείτε το βίντεο που μας έστειλαν τα παιδιά από τον Σύλλογο των Σαρακηνών:






Δείτε τις φωτογραφίες:







1 comments:

  1. τα παιδια ειναι μονοι τουσ. και οτι κανουν το κανουν μονοι τουσ. το χωριο ειναι μονο του. μην ξεχνατε αυτα τα παιδια και αυτα τα χωρια που θελουν βοηθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *