Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: Πανεδεσσαϊκός - Σιάτιστα 74-77 [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Πιο έμπειρη και με περισσότερες λύσεις από τον πάγκο (παρότι δεν υπήρχε προπονητής σε αυτόν τον πάγκο!), η ομάδα της Σιάτιστας κατάφερε να πάρει το διπλό απέναντι σε μια ομάδα με κοινό στόχο την παραμονή όπως ήταν ο Πανεδεσαϊκός.
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια, παρότι η ομάδα της Έδεσσας πάντα κυνηγούσε το σκορ και κρίθηκε στην τελευταία επίθεση μ’ ένα χαμένο αμυντικό ριμπάουντ και μια λάθος επαναφορά των γηπεδούχων που τους φέρνει στο 0-2 πλέον. Επόμενο ματς για τον Πανεδεσσαϊκο στις 26/10 στον Βόλο με την Μεταμόρφωση.
Δεκάλεπτα: 18-18, 36-40, 52-56, 74-77 
Πανεδεσσαϊκός (Χασάπης): Δάφνης, Καρνάβας 16, Χρήστου, Δημητρόπουλος 16, Τακατζόγλου 2, Κλιμιτσάρης, Σπανός 10, Μακρόπουλος 21, Λελούδας 3, Θεοδώρου 6. 
Σιάτιστα (Καλαμπούκας): Γράβας 11, Γεωργάκας, Ρέππας Χ. 10, Παπαθωμάς 8, Ρέππας Ν. 13, Καλαμπούκας 9, Τζώνος Γιώργ Ι. 2, Τζώνος Γιώργ. Α. 9, Σερέφας, Τσιαούσης 15, Παππάς, Λογδανίδης.
Δείτε τις φωτογραφίες του ialmopia:





















ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *