Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: Δόξα Μανδάλου - Αλμωπός 1-1. Δείτε το βίντεο του αγώνα [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

Παιχνίδι για γερά νεύρα ήταν το χθεσινό (19/20) ανάμεσα σε Δόξα Μανδάλου με τον Αλμωπό Αριδαίας.



Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις από τις δύο ομάδες, ενώ σκληρά ήταν μαρκαρίσματα από πλευράς των γηπεδούχων.

Στο β΄ημίχρονο ο Αλμωπός ανέβασε στροφές, (σε αυτό βοήθησε και η αποβολή του Σαββίδη λίγα μόλις λεπτά μετά το ξεκίνημα) χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα. Οι χαμένες ευκαιρίες και η έλλειψη υπομονής όσο περνούσε η ώρα στο παιχνίδι τους, τους έφερε με την πλάτη στον τοίχο όταν στις καθυστερήσεις  βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Καλώνι στο (90+2). 

Όμως ο Αλμωπός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και ένα λεπτό αργότερα με τον Παντελίδη (90+3) ισοφάρισε το ματς και έδωσε στην ομάδα το τον βαθμό της ισοπαλίας, σε μια έδρα που παραδοσιακά αντιμετωπίζει πρόβλημα.



Δείτε το βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:



Δείτε τις φωτογραφίες του ialmopia:




























ialmopia.gr

7 comments:

  1. δεν πειραζει ρε αλμωπαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ερχόταν ένας παίκτης του Μάνδαλου σήκωνε έναν παικτη του Αλμωπού ,σφύριζε φάουλ !! Ορμούσε ο προπονητής του Μανδάλου!: τι τον έκανε ρε συ ούτε αίμα έβγαλε!!!!
    Βάση κανονισμων το Μάνδαλο επρεπε να φαει 3 κοκινες μόνο απ την πρόθεση να παιξουν αντιαθλητικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευτυχώς υπάρχει το βίντεο που δείχνει χέρι αμυντικού του Μανδάλου -πεναλτυ που δεν δίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. den peirzei re almope pali kala poy den tis fagate na lete

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *