Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Κατάθεση αιτήσεων για το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Έδεσσας (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον η κατάθεση αιτήσεων από εκπαιδευόμενους για το ΚΔΒΜ Δήμου Έδεσσας.

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Έδεσσας και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θέτουν σε λειτουργία το Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Έδεσσας στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Έδεσσας μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:




















Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.



Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους .



Για πληροφορίες απευθυνθείτε στον Αθανάσιο Δήμτση (ΚΕΠ Δήμου Έδεσσας) τηλ.2381350019, Αικατερίνη Αθανασίου (Δημαρχείο) τηλ.2381350758 (email: sakisdimtsis@edessa.gr, athanasiou.k@edessa.gr)

Δηλώσεις συμμετοχής Αικατερίνη Αθανασίου, Δημαρχείο, γραφείο 17, τηλ. 2381350758, email athanasiou.k@edessa.gr


Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ




Δήμος Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *