Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Κρίση στον Δήμο Αλμωπίας. Έρχεται νέα παραίτηση που θα ταράξει τα νερά της ΔΕΥΑ!

Άλυτο το αίνιγμα της ΔΕΥΑ
Μετά από την παραίτηση του κ. Χουρσόγλου από την προεδρία της ΔΕΥΑ για προσωπικούς λόγους ήρθε και παραίτηση της αντιπροέδρου κ. Μαρτίνας Ζιάκα. Απ' ότι φαίνεται έρχεται και νέα παραίτηση που θα ταράξει τα νερά και θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στον Δήμο.


Όπως έγινε γνωστό στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας (15/10) ο δήμαρχος κ. Μπίνος είχε δηλώσει: ""Η ΔΕΥΑ πρέπει να προχωρήσει, ευχαριστώ τον κ. Χουρσόγλου και προτείνουμε για την θέση του τον κ. Ζαχαριάδη".

Οι εξελίξεις μάλλον έρχονται ταχύτατα να προλάβουν τις όποιες δηλώσεις - σκέψεις για την ΔΕΥΑ αφού και η θέση του κ. Ζαχαριάδη είναι μάλλον στον αέρα, κάτι που θα φανεί τις επόμενες ημέρες.
Μια θέση που αποτελεί μεγάλο αγκάθι του παρελθόντος, ένα τεράστιο φορτίο σήμερα που θα πρέπει κάποια στιγμή να ξεπεραστεί και να βρεθεί ο κατάλληλος και ο ικανότερος που θα αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο.

Να θυμίσουμε τα στοιχεία που προκύπτουν με αριθμούς και έχουν να κάνουν ως εξής:

Η ΔΕΥΑ παρουσιάζει υπόλοιπο μείον 2.740.315€  (χωρίς ωστόσο να προστεθούν τα εισπρακτέα), ενώ μαζί με τα εισπρακτέα παρουσιάζει υπόλοιπο μείον 774.315€  

Θυμηθείτε επίσης τι ανέφερε στην σύντομη ομιλία του την Τετάρτη (15/10) ο Νίκος Παρούτογλου για την ΔΕΥΑ Αριδαίας:





ialmopia.gr
 

11 comments:

  1. εκει περα κοιταξτε να συνελθετε γιατι ειστε ενα ματσο τραγικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με τοσα που εγιναν τα προγηουμενα χρονια αντε να κατσει τωρα κανας χριστιανος να βγαλει ακρη και να μην βρει τον μπελλα του.

    Δημαρχε θα κανεις επιτελους κατι για ολα αυτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο σας πολυ καλα τα καταφερατε. ο ζαχαριαδης την εκανε κ αυτος με λαφρα πηδηματακια. αντε μπινε να σε δουμε τωρα στην πρωτη δυσκολια τι θα κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι να αναλάβει ο χουρσόγλου, η ζιάκα, η ο ζαχαριάδης? απόδειξαν ότι δεν έχουν ούτε τις γνώσεις ούτε τα κουράγια για δύσκολα πόστα/Κρίμα γι αυτούς.Μοιάζει με προδοσία όλο αυτό κατά την ταπεινή μου γνώμη.

      Διαγραφή
  4. Ο ΜΠΙΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μας δουλευουν ρε δεν υπαρχει αλλη εξηγηγηση.

      Διαγραφή
  5. ZAXARIADIS KAI XOYRSOGLOY KAI MARTINA NA PANE SPITIA TOYS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τι γινεται ρε σεις με αυτην την ΔΕΥΑ; ξεφτιλα εχουμε γινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tsampa to forema pou erapse h martina stin orkomosia
    ! Teleio htan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. είναι απλό : όλοι οι πρόεδροι των τελευταίων ετών να κληθούν να δώσουν δημόσια εξηγήσεις για τη ΔΕΥΑ. Τόσο δύσκολο είναι ? από κει και πέρα είναι απαραδεκτο αυτο που γίνεται τώρα και δείχνει και αδυναμία του δημάρχου και μεγάλη προκληση απ αυτούς που αρνούνται.Με βάση τη λογική θα έπρεπε να τους τιμωρήσει όσους αρνήθηκαν να αναλάβουν την προεδρία.Εξέθεσαν το δημαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΙΚΑΝΟΙ...ΑΝΙΚΑΝΟΙ...απλα....ΑΧΡΗΣΤΟΙ.....Βαλτε τους κλεφτες μεσα .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *