Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Έκρηξη πυραύλου της NASA στον αέρα! (vids)

Ο πύραυλος Antares, εξερράγη έξι δευτερόλεπτα μετά την απογείωση του. Ευτυχώς, αυτή δεν ήταν επανδρωμένη αποστολή και δε θρηνήσαμε θύματα. Ο πύραυλος μετέφερε το διαστημικό
όχημα Cygnus, το οποίο περιείχε 617kg τροφίμων για τους αστροναύτες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, επιστημονικό εξοπλισμό, hardware και εξοπλισμό για επισκευές. Ο πύραυλος ήταν ο τρίτος από τους οχτώ που έχει κατασκευάσει η Orbital Sciences, σύμφωνα με το συμβόλαιο της με τη Nasa αξίας $1.9 δις. Η Nasa υποστηρίζει πως οι αστροναύτες του ISS έχουν αρκετές προμήθειες για 4 με 6 μήνες. 

Προγραμματισμένες πτήσεις για τον ISS είναι η αυριανή με το Ρώσικο διαστημικό όχημα Progress και το Δεκέμβριο από τη SpaceX. Τα αίτια του ατυχήματος είναι ακόμα άγνωστα. Δείτε την απογείωση και την έκρηξη του πυραύλου στα παρακάτω video.









unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *