Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Τρέλα για το τζακ ποτ στο Τζόκερ - 14 εκ. ευρώ αναζητούν κατόχους

Στυλό, δελτίο και μία καλή έμπνευση. Αυτή που ελπίζουν ότι θα τους κάνει Κροίσους απόψε το βράδυ. Αυτές είναι οι κινήσεις που κάνουν άνθρωποι που σχηματίζουν ουρές στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, για να παίξουν Τζόκερ. 

Από πιτσιρικάδες, μέχρι ηλικιωμένοι, ακόμη κι αν δεν έχουν ξαναπαίξει ποτέ το συγκεκριμένο τυχερό παιχνίδι, αποφάσισαν να κάνουν μία προσπάθεια για να κερδίσουν τα 14 εκατομμύρια ευρώ που κληρώνονται απόψε. Πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο τζακ ποτ των τελευταίων ετών, έπειτα από τα 19,2 εκατομμύρια ευρώ που είχαν κληρωθεί τον Απρίλιο του 2010. 

Η κατάθεση δελτίων γίνεται μέχρι το βράδυ της Κυριακής 2 Νοεμβρίου στις 20:30 και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μισή ώρα αργότερα, στις 21:00.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *