Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: Κρύα Βρύση - ΦΟ Αριδαίας 49-66

3η σερί νίκη για τον ΦΟΑ στο πρωτάθλημα καθώς πέρασε με το επιβλητικό 49-66 από την Κρύα Βρύση.


Η ομάδα της Αριδαίας έπαιξε εξαιρετική άμυνα από την αρχή του παιχνιδιού και αυτό φαίνεται και μόνο από τους 9 πόντους που έβαλαν οι γηπεδούχοι στο 10 δεκάλεπτο.



Ο ΦΟΑ με βάση την άμυνα και τους αιφνιδιασμούς πήγε με διαφορά +11 στο ημίχρονο.



Στο 2ο ημίχρονο πάλι η ομάδα της Αριδαίας μπήκε πιο δυνατά και έφυγε με διαφορά ως και 20 πόντων αλλά κάπου εκεί οι παίχτες του Π.Βάτση χαλάρωσαν και επέτρεψαν στην Κρύα Βρύση να μειώσει ως και τους 7 πόντους στις αρχές της 4η περιόδου με το επιθετικό κρεσέντο του Τολιόπουλου!



Τελικά ο αρχηγός της ομάδας Σ.Μπεγλόπουλος έδωσε την λύση και με 5 συνεχόμενους πόντους αύξησε την διαφορά σε διψήφια νούμερα. Κάπου εκεί η αντίσταση των παιχτών της Κρύας Βρύσης σταμάτησε και φτάσαμε στο τελικό 49-66.



Επόμενο παιχνίδι με τον ΑΟΚ Βέροιας στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της ΕΚΑΣΚΕΜ το άλλο Σάββατο στις 6μ.μ!
ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *