Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Νίκη με 4-0 για τους νέους του Αλμωπού Αριδαίας

Νίκη με 4-0, που γέμισε με χαρά και αισιοδοξία την ομάδα, πέτυχε το περασμένο Σάββατο η ομάδα Νέων του ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας(Θεσ/νίκης), επί των Κανονιέρηδων(Άρσεναλ Ευόσμου). 
 
Ο αγώνας ήταν ένας μονόλογος του Αλμωπού ο οποίος πέτυχε από δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο. Τα γκολ πέτυχαν με την αντίστοιχη σειρά οι Σαπουντζής, Πασσαλίδης, Κασσάς και Φανιάδης. Η ομάδα δείχνει να είναι σε μια αγωνιστική άνοδο και ελπίζουμε τα επόμενα αποτελέσματα να το πιστοποιήσουν.

Για τον Αλμωπό αγωνίστηκαν οι: Παρούτογλου, Κιουλτζόπουλος, Φαφούτης, Λαμπρίδης, Σαπουντζής, Δεμίρης, Φανιάδης, Μήντσης, Κασσάς, Χρυσίδης, Πασσαλίδης.

ΑΛΛΑΓΕΣ: Μεσκίνης,Ταραλίδης, Δερμεντζόγλου, Μήτρου, Μένκσι, Κιλικλής, Μιχαηλίδης.

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *