Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Στην ονομαστική γιορτή της Δημάρχου Σκύδρας

Με πολύχρωμες ανθοδέσμες, γλάστρες, γλυκίσματα και πολύ κόσμο που έδινε τις ευχές του,γέμισε, την Τρίτη 25/11/14, το γραφείο της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου, λόγω της ονομαστικής της γιορτής.

Η Δήμαρχος, μετά τον εκκλησιασμό, και στο πλαίσιο του εθίμου, υποδέχονταν συμπολίτες μας, αιρετούς κι εκπροσώπους φορέων ευχαριστώντας τους, ανταποδίδοντας τις ευχές και προσφέροντας διάφορα εδέσματα, ενώ δεν προλάβαινε να κατεβάσει το ακουστικό.

Ήταν η πρώτη ονομαστική γιορτή της Δημάρχου από την ανάληψη των καθηκόντων της και γιορτάστηκε χωρίς ιδιαιτερότητες και χωρίς να παρακωλύεται το καθημερινό έργο των υπηρεσιών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *