Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Γιώργος Τσιμτσιρίδης στο ialmopia.gr: "Θα λυθεί το πρόβλημα της Digea στην περιοχή μας"

Το ialmopia.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον αντιδήμαρχο Αλμωπίας κ. Γιώργο Τσιμτσιρίδη, ο οποίος σχετικά με το πρόβλημα του σήματος της Digea στην περιοχή μας έκανε τις εξής δηλώσεις:


"Μίλησα με τον υπεύθυνο τεχνικό της Digea στην Αθήνα και του ανέφερα τα προβλήματα που διαπιστώνουμε πως υπάρχουν στην περιοχή μας. Από εκεί μας ζητήθηκε μια μικρή πίστωση χρόνου κάποιων ημερών έτσι ώστε αυτό που αποτυπώνεται στο χάρτη ως πρόβλεψη, ως μελέτη να αποτυπωθεί και πραγματικά για τις περιοχές που είναι εκτός κάλυψης. Περιοχές δηλαδή όπως η Άψαλος, το Άλωρο, η Ξιφιανή, κάποιες περιοχές από τον Αρχάγγελο και τα ορεινά του Δήμου μας (Περίκλεια, Νότια) και οποιαδήποτε άλλη περιοχή θα αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Η Digea δεσμεύτηκε με οποιονδήποτε τεχνικό τρόπο να φροντίσει για την αποκατάσταση του προβλήματος. Ζήτησε λίγες μέρες υπομονή ώστε να αποτυπωθεί ακριβώς το πρόβλημα, για το που δεν λαμβάνουν το σήμα οι συμπολίτες μας και με την δική μας παρέμβαση και ενημέρωση προς αυτούς να φτάσουμε στο σημείο να μπορέσουμε να λύσουμε το πρόβλημα."




ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *