Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Εκδήλωση - συζήτηση της οργάνωσης μελών Σύριζα Έδεσσας

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τετάρτη 5/11/2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου η Εκδήλωση - Συζήτηση που διοργάνωσε η οργάνωση μελών Σύριζα Έδεσσας, με θέμα : «Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την απασχόληση, τα κόκκινα δάνεια και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας».

Εισηγητές στην παραπάνω εκδήλωση ήταν ο καθηγητής του Πάντειου Πανεπιστημίου κ. Ρομπόλης Σάββας και το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σκορίνης Νίκος.

Οι ερωτήσεις που ακολούθησαν προς τους ομιλητές έδειξαν το ενδιαφέρον του κοινού που παρακολούθησε την εκδήλωση για τα παραπάνω ζητήματα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *