Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Επικοινωνία Βουλευτών Ιορδάνη Τζαμτζή και Γιώργου Κοντογιάννη με τον Διοικητή του ΟΓΑ κ. Βεργίνη Ξενοφών

Επικοινωνία με τον Διοικητή του ΟΓΑ κ. Βεργίνη Ξενοφών είχαν οι Βουλευτές κ. Τζαμτζής Ιορδάνης και Κοντογιάννης Γιώργος για να δοθεί παράταση καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ. 

Υπενθυμίζεται ότι με πρωτοβουλία του κ. Τζαμτζή κατατέθηκε την περασμένη εβδομάδα σχετική ερώτηση στον αρμόδιο Υπουργό, την οποία συνυπέγραψαν άλλοι 19 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ζητώντας να δοθεί παράταση καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ έως 31-1-2015 διότι οι αγρότες είναι απλήρωτοι για τις παραγωγές τους, οι κτηνοτρόφοι δεν έχουν πληρωθεί την ενιαία ενίσχυση εξαιτίας του προβλήματος με τα βοσκοτόπια και είναι απλήρωτοι από τον ΕΛΓΑ και για τις ζημιές που υπέστησαν στις καλλιέργειες τους. 

Ο κ. Βεργίνης, ο οποίος παραδέχτηκε ότι το θέμα της παράτασης είναι σημαντικό αναγνωρίζοντας τα προβλήματα των αγροτών, διαβεβαίωσε τους Βουλευτές κ. Τζαμτζή και κ. Κοντογιάννη ότι ο ΟΓΑ θα δείξει την ανάλογη ευαισθησία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *