Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Λεωνίδας Μπίλης στο ialmopia: "Μέχρι τώρα τα παιδιά μας δικαιώνουν παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο"

Μετά τη νίκη του Αλμωπού Αριδαίας με τον Μ.Α. Πέλλας με 6-0, το ialmopia.gr επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας Λεωνίδα Μπίλη, ο οποίος έκανε τις εξής δηλώσεις:




"Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για την ομάδα του Αλμωπού παρ' όλη τη βροχή. Ο αγωνιστικός χώρος με την μεγάλη προσπάθεια που έχουμε κάνει ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και τα παιδιά έπαιξαν ένα ποδόσφαιρο γρήγορο, ελκυστικό με πολλούς συνδυασμούς και εκτός από τα έξι γκολ , είχαμε και πολλές χαμένες ευκαιρίες.
 
Και όλα αυτά απέναντι σε μία ομάδα η οποία έδειξε ότι από τις ομάδες που βρίσκονται στις μεσαίες θέσεις της βαθμολογίας είναι ίσως η καλύτερη. Παρ' όλα τα έξι γκολ που δέχθηκε δημιούργησε ευκαιρίες, έπαιξε ανοιχτά και προσπάθησε να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα μας. Αλλά οι ποδοσφαιριστές μας ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, είχαν πολύ καλή αποτελεσματικότητα και μπορέσαμε και προηγηθήκαμε με τρία όμορφα γκολ. 
 
Ο Αλμωπός θα συνεχίσει την δουλειά του όπως έχουμε πει και λέμε κάθε βδομάδα. Είμαι ευχαριστημένος από τα νέα παιδιά που παίζουν στην ομάδα και θα μπούνε κι άλλα νέα παιδιά κι αν μπορέσουμε να χαμηλώσουμε κι άλλο το μέσο όρο ηλικίας μπορεί να το κάνουμε. Γίνεται πολύ καλή δουλειά, όχι μόνο σ' αυτά τα έντεκα παιδιά που βλέπετε και τους παίχτες που παίζουν κάθε Κυριακή, αλλά και στους υπόλοιπους και αισιοδοξούμε ότι θα δούμε καινούργια πρόσωπα στην ενδεκάδα μας και θα έχουμε και καλύτερες εμφανίσεις. 
 
Βέβαια μέχρι τώρα τα παιδιά μας δικαιώνουν και το ποδόσφαιρο που παίζουν είναι ανάλογο των προσδοκιών μας. Απλά όπως έχω πει και θα το λέω κάθε βδομάδα, ακόμα είναι νωρίς και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε κάνει γι' αυτήν την ομάδα φέτος."



ialmopia.gr

2 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *