Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Διενοριακό Τουρνουά Πινγκ - Πόνγκ στα Γιαννιτσά

Μια ξεχωριστή διοργάνωση ανάμεσα στα παιδιά των Κατηχητικών Ενοριακών Συνάξεων της πόλεως των Γιαννιτσών έλαβε χώρα το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014, στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών. Η ιδέα για το 1ο Διενοριακό πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (πινγκ- πονγκ) υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. Τους αγώνες διοργάνωσε η Ενορία Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ κ. Ιωήλ.


Από το πρωί έως αργά το απόγευμα, οι αίθουσες του πνευματικού κέντρου του ναού, γέμισαν από τις φωνές και τη ζωντάνια των παιδιών όλων των ενοριών της πόλης των Γιαννιτσών, το οποία είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να κάνουν φίλους, να βιώσουν τα ξεχωριστά συναισθήματα του αγώνα αλλά και να κάνουν πράξη το «ευ αγωνίζεσθαι».

Στο τέλος του πρωταθλήματος έγινε απονομή Κυπέλλου στο κατηχητικό με τις περισσότερες νίκες, με την ενορία των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου να προσπερνά στις τελευταίες κατηγορίες την ανταγωνιστική ενορία της Αγίας Παρασκευής, που αρχικά προηγούνταν στον πίνακα των πόντων.

Η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την συμμετοχή και τη βοήθεια των κατηχητών/τριών και των υπεύθυνων Ιερέων όλων των ενοριών των Γιαννιτσών. Ο καθένας με το δικό του τρόπο, με την παρουσία και την εθελοντική προσφορά σε θέσεις κριτών ή γραμματείας, με την ενθάρρυνση για συμμετοχή, με την συμπαράσταση προς τους αγωνιζόμενους ή με την υλικοτεχνική ενίσχυση, έβαλε το δικό του «λιθαράκι» σε αυτή τη διοργάνωση.

Η μεγαλύτερη ικανοποίηση όσων κοπίασαν για την πραγματοποίηση των αγώνων ήταν η χαρά στα πρόσωπα όλων των παιδιών που συμμετείχαν, είτε αυτά βρέθηκαν «πάνω στο βάθρο» είτε «γύρω από αυτό».

Ευχόμαστε η διοργάνωση αυτή, αλλά και άλλες παρόμοιες διοργανώσεις, να γίνουν θεσμός μόνιμος. Διοργανώσεις τέτοιες κάνουν πιο δυνατούς τους δεσμούς ανάμεσα στα παιδιά όλων των ενοριών αλλά και του κάθε παιδιού με το κατηχητικό του και την ενορία του και τελικά, όπως ευχόμαστε όλοι, με τον Χριστό και την Εκκλησία Του.






ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΕΔΕΣΣΗΣ ΠΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *