Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Nέο κόμμα ίδρυσε ο Δημήτρης Τσοβόλας - "Δημοκρατικό Κοινωνικό Κίνημα" (ΔΗΚΚΙ) (Σαν σήμερα 20/12)

1924στη Γερμανία, ο Αδόλφος Χίτλερ και ο Χέρμαν Κρίσμπελ, οι κύριοι υπεύθυνοι του αποτυχημένου κινήματος του Μονάχου, τον Δεκέμβριο του 1923, αποφυλακίστηκαν με διαταγή του υπουργού Δικαιοσύνης.

1968πέθανε σε ηλικία 66 ετών ο γνωστός Αμερικανός συγγραφέας Τζον Στάινμπεκ, που είχε τιμηθεί με βραβεία Πούλιτζερ και Νόμπελ. Πολλά από τα έργα του, όπως "Τα σταφύλια της οργής", "Άνθρωποι και ποντίκια" και "Ανατολικά της Εδέμ", είχαν διασκευαστεί για το θέατρο και τον κινηματογράφο.

1821Αρχίζει κοντά στην Επίδαυρο η πρώτη Εθνική Συνέλευση που θα αποφασίσει για το πολίτευμα της Ελλάδας.


Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο

Μουσική 20/12
1944Ο Bobby Colomby (Robert Wayne Colomby), ντράμερ και ιδρυτικό μέλος των Blood, Sweat & Tears, γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη. Υπήρξε και ντράμερ στην συνεργασία των John Cale και Terry Riley για το άλμπουμ "Church of Anthrax". Παρόλα αυτά δεν του αναγνωρίστηκε η συμμετοχή του όπως θα έπρεπε...
1948Ο κιμπορντίστας, μηχανικός ήχου και παραγωγός δίσκων Alan Parsons γεννήθηκε στο Λονδίνο. Έχει δουλέψει σε παραγωγές πολύ επιτυχημένων άλμπουμ, ανάμεσα σε αυτά και το "Abbey Road" των The Beatles και "The Dark Side of the Moon" των Pink Floyd - οι οποίοι τον ανέφεραν ως σημαντικό παράγοντα. Από το 1975 έως και το 1990 υπήρξε μέλος του Progressive Rock συγκροτήματος The Alan Parsons Project. Μεγάλη τους επιτυχία το τραγούδι "Eye In The Sky" το 1982.
Αθλητισμός 20/12
20/12/2003    Με αφορμή την συμπλήρωση των 60 χρόνων της λειτουργίας του, ο Πάνος Γεραμάνης παρουσιάζει στην ραδιοφωνική του εκπομπή “Οι Άσσοι των Γηπέδων”, τίτλο που έχει “δανειστεί” από την ταινία του Βασίλη Γεωργιάδη, την ομάδα του Εσπέρου Καλλιθέας. Η εκπομπή φιλοξενεί βετεράνους αθλητές και ξεχασμένους συλλόγους συνοικιών και κινείται παράλληλα με τη στήλη “Για Θυμήσου” στην ένθετη “Ομάδα” των “Νέων”.


20/12/2000    Οι Charlotte Hornets νικούν τους Maiami Heat με 65-56, το δεύτερο χαμηλότερο σκορ στην ιστορία του ΝΒΑ. Το ρεκόρ κατέχει ο αγώνας Boston Celtics - Milwaukee Bucks (62-57) στις 27/2/1955


Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ
ΠΗΓΗ: retrosport/sansimerastimousiki.gr/patris

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *