Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει τη Χειμάρρα (Σαν σήμερα 22/12)

2000οι διμερείς σχέσεις Ελλάδας-Ινδίας, τα περιφερειακά ζητήματα στη νότια Ασία και στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου, το ζήτημα των πυρηνικών εξοπλισμών και η διεθνής
κατάσταση βρέθηκαν στο επίκεντρο των συνομιλιών που είχε στο Νέο Δελχί ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου με τον πρωθυπουργό της Ινδίας Ατάλ Μπιχάρι Βατζπαγί, τον υπουργό Εξωτερικών Τζασουάντ Σινγκ και την αρχηγό του κόμματος του Κογκρέσου (της αντιπολίτευσης) Σόνια Γκάντι.

1989Η ιστορική Πύλη του Βρανδεμβούργου ανοίγει ξανά, έπειτα από 30 χρόνια, τερματίζοντας τη διαίρεση Ανατολικού και Δυτικού Βερολίνου

1988στον ΟΗΕ, υπεγράφη η υπό τη διαμεσολάβηση των ΗΠΑ συμφωνία μεταξύ Νότιας Αφρικής, Κούβας και Ανγκόλας για την ανεξαρτησία της Ναμίμπια, πρώην γερμανικής αποικίας, που βρισκόταν υπό την κυριαρχία της Πρετόριας από την εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.


Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο

Moυσική 22/12
1944 Ο Βρετανός μουσικός Barry Jenkins (Colin Jenkins), γνωστός ως ντράμερ των Animals, γεννήθηκε στο Λέστερ της Αγγλίας. Ενσωματώθηκε στο συγκρότημα το 1966 μετά την αποχώρηση του John Steel. Ηχογράφησε μαζί τους τα άλμπουμ "Animalism" και "Animalization".
2002 Ο Βρετανός στιχουργός, κιθαρίστας και βασικός τραγουδιστής του Βρετανικού punk-rock συγκροτήματος The ClashJoe Strummer (John Graham Mellor 1952-2002) απεβίωσε σε ηλικία 50 ετών στο σπίτι του στο Μπρούμφιλντ της Αγγλίας από καρδιακή προσβολή. Υπήρξε ενεργό μέλος από το 1976 έως και το 1986. Κυκλοφόρησε μαζί τους έξι στούντιο άλμπουμ από τα οποία ξεχώρισαν τραγούδια όπως τα "White Riot", "I Fought the Law", "London Calling", "Rock the Casbah", "Should I Stay or Should I Go" κ.α. Το Μάρτιο του 2003 το όνομα του γράφτηκε μαζί με των υπολοίπων μελών του συγκροτήματος στο Rock and Roll Hall of Fame. Υπήρξε επίσης μέλος των The 101ersThe Mescaleros και The Pogues.

Αθλητισμός 22/10

22/12/2005    Ο Δήμος Αθηναίων και η Εθνική Τράπεζα αποφασίζουν και τυπικά να αγοράσουν το οικόπεδο στον Βοτανικό, όπου θα χτιστεί το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού και θα διαμορφωθεί η γύρω περιοχή. Οκτώ μήνες νωρίτερα, στις 5/4, έχει επιλεγεί απο τους εκπροσώπους του ΠΑΟ η περιοχή του Βοτανικού, αποκλείοντας το Γουδί (ή) και το Ελληνικό. Τον Απρίλιο του 2007 θα παρουσιαστεί η μακέτα και θα αρχίσουν τα πρώτα σκαψίματα

22/12/1996    Ο Karl Malone των Utah Jazz γίνεται ο ενδέκατος παίκτης στο ΝΒΑ που σημειώνει 20.000 πόντους και μαζεύει 10.000 ριμπάουντ, στον αγώνα με το Cleveland 100-94

22/12/1996    Ο διεθνής Βραζιλιάνος αμυντικός του Άγιαξ Marcio Santos κατέχει το νέο ρεκόρ της πιο γρήγορης αποβολής στην ιστορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου με 17". Το παλαιότερο ανήκε στον Ton Rittborg από τον Οκτώβριο του 1990 με 28"

Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ
ΠΗΓΗ: retrosport/sansimerastimousiki.gr/patris

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *