Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Λύγισε λόγω απουσιών ο ΦΟΑ: ΓΑΣ Αλεξάνδρειας - ΦΟ Αριδαίας 76-57

Δείχνοντας χαρακτήρα μεγάλης ομάδας ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας επιβλήθηκε του αξιόμαχου ΦΟ Αριδαίας με το ευρύ σκορ 76-57



Μετά την κακή παρένθεση της προηγούμενης αγωνιστικής, ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια δείχνοντας χαρακτήρα μεγάλης ομάδας επιβλήθηκε του αξιόμαχου ΦΟ Αριδαίας με το ευρύ σκορ 76-57, κλείνοντας έτσι τον α΄ γύρο αλλά και το 2014 στη 2η θέση της βαθμολογίας. Ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών, που μόνο ευεργετική πιστεύουμε ότι θα φανεί για την ομάδα αφού θα προσφέρει ξεκούραση, ηρεμία και γενικά ανασύνταξη δυνάμεων ώστε να φανεί ακόμη ισχυρότερη με το νέο έτος και το ξεκίνημα του β΄ γύρου, στην προσπάθεια που κάνει για πρωταθλητισμό.


Σε μια αρκετά ζεστή ατμόσφαιρα, μιας και η παρουσία του κόσμου ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη φετινή αναμέτρηση, ο ΓΑΣ πήρε «κεφάλι» από την αρχή στο σκορ, οδηγώντας μία κούρσα με σταθερή ταχύτητα και δίχως ιδιαίτερες αυξομειώσεις στην απόδοσή του, με τη διαφορά του υπέρ να μην ξεπερνάει τους 10 πόντους. Δεν μπόρεσε να «χτίσει» κάποια διαφορά σχετικής ασφαλείας από την αρχή έως και τα μισά του 4ου δεκαλέπτου, καθιστώντας το παιχνίδι ντέρμπυ και δίνοντας ελπίδες στην ομάδα της Αριδαίας για τη νίκη.


Κάπου εκεί χρονικά, κατά την προσφιλή τους συνήθεια παίχτες και τεχνική ηγεσία αφυπνίσθηκαν, έσφιξαν την άμυνά τους και πάτησαν «γκάζι», αξιοποιώντας τα πολλά κλεψίματα σε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό, ενώ επιπλέον ευστόχησαν σε κάποια καθοριστικά σουτ. Στατιστικά, ο ΓΑΣ είχε τέσσερις παίχτες με διψήφιο αριθμό πόντων, ενώ κανείς σχεδόν από όλο το σύνολο δεν έμεινε άποντος.

Η παραδοσιακή μπασκετική δύναμη του ΦΟ Αριδαίας συνετέλεσε στο να γίνει ένας άκρως ενδιαφέρων αγώνας υψηλού επιπέδου με ιδιαίτερο σασπένς, μένοντας μέσα στο παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Σίγουρα το τελικό σκορ κρίνεται πλασματικό όχι σε ότι αφορά τον τελικό νικητή, αλλά για τη μεγάλη έκταση που πήρε τα τελευταία λεπτά.


Το δίδυμο των διαιτητών (Ντόγκας – Χατζηχαρίσης) ικανοποιητικό σε γενικές γραμμές.


ΓΑΣ Αλεξάνδρεια (Γκότσης): Ρουσόπουλος 6, Σιτσάνης, Ζήσιος 4, Στογιανόπουλος 17(1), Μπαλιάκας 10, Αβραμίδης 4, Παπαγερίδης 13(1), Νταμτσιόπουλος, Μπαγιώκας, Νικολόπουλος 21(3), Πρόιος 1, Περπερίδης.


ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Kανονίδης Ι., Αβραμίδης 5(1), Ταρασίδης 5, Σαμαρτζίδης 2, Τζάτσης 22(3), Μπεγλόπουλος 7, Παπαβραάμ 10(2), Αθανασιάδης 6, Μαυρίδης, Αλεξανδρόπουλος, Κανονίδης Γ., Λιούγκας.

ΔΕΙΤΕ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:




πηγη: embolos.gr
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *