Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: Ατρόμητοι Νέας Σάντας - ΠΑΟΚ Αλμωπίας 48-59. Δείτε το βίντεο του αγώνα [ΒΙΝΤΕΟ]

Με την εκτός έδρας νίκη τελείωσε τον πρώτο γύρο της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας επικρατώντας των Ατρόμηων Νέας Σάντας με 48-59.


Η ομάδα της Αριδαίας παρουσιάστηκε νωχελική στο πρώτο ημίχρονο και σε ένα μέτριο παιχνίδι πήγε στα αποδυτήρια με σκορ (29-27). Στη συνέχεια και στο 3ο δεκάλεπτο οι παίκτες του ΠΑΟΚ ανέβασαν στροφές και με όπλο την πολύ καλή άμυνα και τις σωστές επιλογές στην επίθεση, κατάφεραν να δεχθούν μόλις (4) πόντους και να κάνουν το (+15) περνώντας μπροστά στο σκορ (33-46) . Όντας καλύτερη ομάδα από τους γηπεδούχους και με σημαντικές απουσίες για ακόμα ένα παιχνίδι (Πέιος, Βαρδάρης, Σαρακινλής), ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας πήρε δίκαια τη νίκη και με το τελικό σκορ (48-59)  θα συνεχίσει την προσπάθεια του από τη νέα χρονιά.


Δεκάλεπτα: 1ο Δεκάλεπτο (15-14), 2ο Δεκάλεπτο (29-27), 3ο Δεκάλεπτο (33-46), 4ο Δεκάλεπτο (48-59)


ΠΑΟΚ Αλμωπίας: Καλαϊτζής 4, Εμμανουηλίδης 2, Μπάτσος 2, Λιούγκας 3, Αβρααμ 6, Αρβανιτάκης 12, Δελόγλου 2, Τριανταφύλλου 26, Ουρτζάνης 2




Δείτε το βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:






ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *