Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Εταιρεία προσφέρει ελληνικό νησί με την αγορά χιλιάδων σκελετών γυαλιών!

Γερμανική εταιρεία προσφέρει ελληνικό νησί με την αγορά από πελάτη της 420.000 σκελετών γυαλιών ή με την αγορά 155.000 σκελετών και 999.999 ευρώ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής», η εταιρεία αυτή εκδίδει κάθε χρόνο έναν «κατάλογο κινήτρων» προς τους καλύτερους πελάτες της. 

Σε προηγούμενους καταλόγους το μεγαλύτερο δώρο ήταν η πτήση με την Virgin Galactic, όμως μετά το δυστύχημα στις δοκιμαστικές πτήσεις η εταιρεία «προσγειώθηκε» και προσφέρει το ελληνικό νησί. 

Πρόκειται για το νησί «Άγιος Αθανάσιος» που βρίσκεται, όπως αναφέρει η γερμανική εταιρεία, «στον Κορινθιακό Κόλπο, κοντά στην Ιτέα και όχι μακριά από τους Δελφούς».
Το νησί δεν ανήκει στην εταιρεία, απλώς βρίσκεται σε καταλόγους προς πώληση, όμως οι υπεύθυνοι της διαβεβαιώνουν ότι μόλις βρεθεί ο πελάτης που θα αγοράσει τον απαιτούμενο αριθμό σκελετών, τότε κι αυτοί θα το αγοράσουν και θα του το προσφέρουν.


newsbeast.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *