Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Μήνυμα του Δημάρχου Έδεσσας για τις γιορτές των Χριστουγέννων

Η γέννηση του Χριστού αποτελεί ένα χαρμόσυνο μήνυμα ελπίδας για όλους μας. Σήμερα, ίσως περισσότερο από ποτέ άλλοτε, χρειαζόμαστε αυτό το μήνυμα, καθώς η κοινωνία μας
δοκιμάζεται από μία μεγάλη οικονομική κρίση και η αλληλεγγύη που μας διδάσκει η χριστιανική αγάπη είναι απαραίτητο συστατικό της κοινωνικής συνοχής.

Πιστεύω ακράδαντα ότι οι οικονομικές δυσκολίες μπορούν να αφυπνίσουν τα ευγενέστερα αισθήματα σε όλους μας και να δούμε ξανά την αλληλεγγύη και την αγάπη να λαμβάνουν πρωτεύοντα ρόλο στην καρδιά μας. Είναι αλήθεια ότι όλοι μας έχουμε πληγεί από την οικονομική κρίση, όμως κάποιοι συνάνθρωποί μας υποφέρουν περισσότερο. Είναι ένας ανήφορος που πρέπει να ανεβούμε όλοι μαζί και γι’ αυτό πρέπει να στηρίξουμε τόσο τις κοινωνικές δομές όσο και τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν.

Απαιτείται συστράτευση και συμπόρευση για να τα καταφέρουμε!

Είναι σίγουρο ότι και το 2015 θα είναι μία ακόμη χρονιά σκληρής προσπάθειας για να βελτιώσουμε την κατάσταση και γι’ αυτό πρέπει να οπλιστούμε με υπομονή.

Εύχομαι σε όλους πρώτα απ’ όλα η νέα χρονιά να φέρει το πολύτιμο δώρο της υγείας και να αποτελέσει μία περίοδο δημιουργικότητας και αισιοδοξίας, που τόσο πολύ την έχουμε ανάγκη όλοι μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ!


Δημήτρης Γιάννου

Δήμαρχος Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *