Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Διονύσης Σταμενίτης: «Με νομοθετική ρύθμιση επιλύονται ζητήματα για τους παραγωγούς πωλητές λαϊκών αγορών».

Μια σειρά νομοθετικών ρυθμίσεων, τις οποίες εισηγήθηκε ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης, έγιναν δεκτές από το υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, επιλύοντας με αυτόν τον τρόπο σημαντικά ζητήματα που απασχολούν για μεγάλο χρονικό διάστημα τους παραγωγούς πωλητές των λαϊκών αγορών. 

Μεταξύ άλλων λύνεται το σημαντικό πρόβλημα της αντικατάστασης των παραγωγών, οι οποίοι λόγω υποχρεώσεων αδυνατούν να παρίστανται στον χώρο των λαϊκών αγορών για κάποιο χρονικό διάστημα. 

Συγκεκριμένα διευρύνεται η δυνατότητα αντικατάστασης των παραγωγών πωλητών από τους συγγενείς πρώτου βαθμού, σε περίπτωση που υπάρχει κώλυμα εμφάνισης των ίδιων, όχι μόνο για λόγους υγείας, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα, αλλά και για κάθε είδους αδυναμία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *