Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Φ.Ο.Αριδαίας

Ο Φ.Ο.Αριδαίας σας προσκαλεί στην πρώτη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Μπάσκετ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 στο κλειστό Γυμναστήριο Αριδαίας. 

Η Γιορτή θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. και θα περιλαμβάνει διαγωνιστικά παιχνίδια και διαγωνισμούς στα σουτ από τους αθλητές των ακαδημιών, 3on3 παιχνίδια από τις κορασίδες και το παιδικό τμήμα, διαγωνισμό ελεύθερων βολών από το εφηβικό και τέλος διαγωνισμό τριπόντων από την ομάδα των αντρών. 

Σας περιμένουμε όλους για να διασκεδάσουμε με το αγαπημένο μας άθλημα και να γευτούμε χριστουγεννιάτικα εδέσματα από τον πλούσιο μπουφέ, παρουσία του Άγιου Βασίλη που θα μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *