Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: Στην παρουσίαση του βιβλίου της συντοπίτισσας μας Αναστασίας Κιλάρογλου [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη (17/12) το απόγευμα η παρουσίαση του βίβλιου της Αναστασίας Κιλάρογλου στην Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας.

Μας προσκάλεσαν: Το Βιβλιοπωλείο ΤΟΞΙΔΗ, η Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας, ο Σύλλογος Απογόνων & Φίλων Μικρασιατών-Χιλιωτών και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Για το βιβλίο μίλησαν οι: Φωτιάδης Κωνσταντίνος, οικονομολόγος-αρθρογράφος και η Ρουμελή Βασιλική, οικονομολόγος.
 
Δυο λόγια για την Αναστασία Κιλάρογλου

Γεννήθηκε στο χωριό Φιλώτεια Αλμωπίας του Νομού Πέλλας. Σπούδασε με υποτροφία στην Ανωτέρα Σχολή Στελεχών Επιχειρήσεων, Τμήμα Λογιστών του ΚΑΤΕΕ Λάρισας και εργάστηκε ως λογίστρια. Στα γυμνασιακά της χρόνια δημοσίευσε ποιήματα στην τοπική εφημερίδα Ηχώ της Αλμωπίας. Από τις εκδόσεις Πέλλα κυκλοφόρησε το μυθιστόρημά της ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΓΗ.

Το ialmopia.gr παρευρέθηκε στην εκδήλωση και σας την παρουσιάζει μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό:















































ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *