Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Ανακοινώθηκαν οι επιτυχόντες του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Ανακοινώθηκαν από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο τα αποτελέσματα της κλήρωσης για την εισαγωγή νέων φοιτητών, που πραγματοποιήθηκε το πρωί στα γραφεία του Πανεπιστημίου.

Φέτος η ζήτηση θέσεων στα ΕΑΠ ήταν αυξημένη, παρά την κρίση, όπως αναφέρει το thetoc.gr. Έγιναν 39.589 αιτήσεις για 9.900 θέσεις τόσο στα μεταπτυχιακά όσο και στα προπτυχιακά προγράμματα.

Για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα κατατέθηκαν 25.618 αιτήσεις, από 27.101 πέρσι, για τα προπτυχιακά προγράμματα κατατέθηκαν 13.964 αιτήσεις από 14.803 πέρσι. Για τα έξι Προπτυχιακά Προγράμματα κληρώθηκαν 4.790 φοιτητές και για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα 5.210 φοιτητές.

Η έναρξη των σπουδών θα γίνει το φθινόπωρο του 2015. Όλοι οι φοιτητές του Ε.Α.Π., των προπτυχιακών προγραμμάτων -πρωτοετείς και επανεγγραφόμενοι- καταβάλλουν 550 ΕΥΡΏ για κάθε Θεματική Ενότητα (Θ.Ε) και για διάρκεια σπουδών 6 έτη. Στα μεταπτυχιακά προγράμματα καταβάλλουν 700 ευρώ για κάθε Θ.Ε. και για διάρκεια σπουδών 4 έτη.

Ο αριθμός των αιτήσεων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες φτάνει τις 61 ενώ ο αριθμός των αιτήσεων Μελών εκπαιδευτικού προσωπικού ΑΤΕΙ με προσωποπαγή θέση και Εργαστηριακών Συνεργατών που δεν κατέχουν μεταπτυχιακό τίτλο ειδίκευσης έφτασε τις 375.

Οι επιτυχόντες μπορούν να αναζητούν τα ονόματά τους στην ιστοσελίδα του ΕΑΠ, http://www.eap.gr/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *