Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Eaten Alive βίντεο: Η στιγμή που το ανακόντα προσπαθεί να λιώσει τον παρουσιαστή του Discovery Channel (vid)

To πολλά υποσχόμενο ντοκιμαντέρ του φυσιοδίφη Πολ Ροζόλι, αποδείχτηκε ιδιαίτερα απογοητευτικό, αφού κανείς δεν... φαγώθηκε. Δες το βίντεο με την επίθεση του γιγαντιαίου φιδιού (vid)



Οι εικόνες μπορεί να είναι σοκαριστικές, βλέποντας ένα τεράστιο ανακόντα να τυλίγει τον παρουσιαστή του πολυδιαφημισμένου Eaten Alive και ακούγοντάς τον να λέει πόσο ασφυκτικά νιώθει, παρά την ειδική στολή, εγκλωβισμένος ανάμεσα στο κουλουριασμένο φίδι, το γεγονός όμως είναι ένα: Το ανακόντα δεν έφαγε κανέναν, όπως υποσχόταν το show και αυτό προκάλεσε την οργή και την αντίδραση των τηλεθεατών που στήθηκαν μπροστά στους τηλεοπτικούς τους δέκτες την Κυριακή το βράδυ προκειμένου να δουν το εγχείρημα.

Δες το βίντεο με στιγμιότυπα από την προσπάθεια









0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *