Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Λεωνίδας Μπίλης στο ialmopia: "Οι ποδοσφαιριστές μας δικαιώνουν παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο, τελικός ο αγώνας του κυπέλλου με την Κρ. Βρύση"

Μετά τη νίκη του Αλμωπού Αριδαίας με τον Εθνικό Γιαννιτσών με 5-0, το ialmopia.gr επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας Λεωνίδα Μπίλη, ο οποίος έκανε τις εξής δηλώσεις:



"Όπως είχα πει και στα προηγούμενα παιχνίδια η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές για ακόμα ένα παιχνίδι μας δικαιώνουν και με βάση τη δουλειά που κάνουν στις προπονήσεις βγάζουν στους αγώνες το ανάλογο πρόσωπο. Παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο κάνουν χαρούμενους τους φιλάθλους του Αλμωπού Αριδαίας.

Έτσι και σε ακόμα ένα παιχνίδι με έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο όπως είναι ο Εθνικός Γιαννιτσών, που το έχει αποδείξει σε όλο τον πρώτο γύρο και το δείχνει και η βαθμολογική του θέση, ένας διεκδικητής του τίτλου θα έλεγα. Οι παίκτες του Αλμωπού έβγαλαν την καλή τους πλευρά, όχι απλώς κέρδισαν το παιχνίδι, αλλά απέδωσαν και πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Αυτό είναι ένα ενθαρρυντικό σημάδι που μας κάνει χαρούμενους, όμως ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα και ακόμα παρ' όλο που τελειώνει ο πρώτος γύρος είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για το τέλος του πρωταθλήματος.

Θα προσπαθήσουμε και στα άλλα παιχνίδια να δείξουμε το ανάλογο πρόσωπο και από κει και πέρα έχουμε να δώσουμε κι άλλες πολλές μάχες. Να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά γιατί δουλεύουν καθημερινά, ένα επίσης μεγάλο μπράβο στους συνεργάτες μου που κάνουν εξίσου μεγάλη προσπάθεια ώστε να είναι ο αγωνιστικός χώρος όπως πρέπει να είναι. Όπως και με τ' αποδυτήρια μας να είναι στην σωστή κατάσταση, τόσο όσον αφορά το περιβάλλον, όσο την ιδιαίτερη έννοια που λέγεται αποδυτήρια. Αυτοί που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο καταλαβαίνουν τι έχω να πω. Καθώς τα αποδυτήρια πέρα από την καθαριότητα και την υγιεινή που πρέπει να περιέχουν, πρέπει να υπάρχει ομόνοια, σεβασμός και επαγγελματισμός.

 Όλα αυτά από την αρχή της χρονιάς προσπαθούμε να τα περάσουμε στην ομάδα μας, αλλά ο αγώνας είναι συνεχής και τελειώνει με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, είτε στην κανονική διάρκεια, είτε ως μπαράζ. Τότε και μαζί με τα τμήματα υποδομής θα έχουμε βάλει τις βάσεις ώστε να προχωρήσει μπροστά αυτή η ομάδα."

Διαβάστε επίσης τι δήλωσε ο προπονητής του Αλμωπού μετά την κλήρωση για την ημιτελική φάση του κυπέλλου ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ:


"Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Όταν παίζει ο πρώτος με τον δεύτερο της κατηγορίας σε ματς νοκ-άουτ θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Θα είναι ένας αγώνας τελικός"
 



ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *