Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: Μέγας Αλέξανδρος Λ - ΠΑΟΚ Αλμωπίας 65-70. Δείτε το βίντεο του αγώνα [ΒΙΝΤΕΟ]

Σημαντική ανάσα για τον ΠΑΟΚ Αλμωπίας καθώς πέρασε νικηφόρα από το Λιτόχωρο το Σάββατο (6/12), επικρατώντας της ομάδας του ΑΣ Μέγα Αλέξανδρου Λεπτοκαρυάς με 65-70.


Η ομάδα της Αριδαίας μπήκε αποφασισμένη να κερδίσει τον αγώνα και μετά τα αρνητικά αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών. Με αρκετές απουσίες (σε ακόμα ένα παιχνίδι) και με επτά μόλις παίκτες στην αποστολή, ο ΠΑΟΚ τα έδωσε όλα και πήρε μια παλικαρίσια νίκη.

Το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας λεπτό ήταν πολύ δυνατό, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται πολύ κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με την ομάδα της Αλμωπίας να βρίσκεται μπροστά στο σκορ (+2) 36-38. Ανάλογη ήταν και η συνέχεια, με το παιχνίδι να εξελίσσεται σε ντέρμπι ως το τέλος.

Ξεχώρισαν οι Τριανταφύλλου (23), Σαρακινλής (17) και Δελόγλου (10), ενώ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από 2,5 χρόνια απουσίας στην ομάδα του ΠΑΟΚ Αλμωπίας ο Καλαϊτζής.


ΠΑΟΚ Αλμωπίας: Εμμανουηλίδης 6, Καλαϊτζής, Αβραάμ 8 (2), Δελόγλου 10 (2), Σαρακινλής 17, Τριανταφύλλου 23 (1), Βαρδάρης 6



Δείτε το βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:






ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *