Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Λεωνίδας Μπίλης στο ialmopia: "Μεγάλο αποτέλεσμα από τους παίκτες του Αλμωπού, πολύ καλή η εμφάνιση στην κατάλληλη στιγμή"

Μετά την πολύ μεγάλη νίκη του Αλμωπού Αριδαίας μέσα στην Κρύα Βρύση με 0-2, το ialmopia.gr επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας Λεωνίδα Μπίλη, ο οποίος έκανε τις εξής δηλώσεις:

"Ήταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα από τους παίκτες του Αλμωπού και θέλω με την ευκαιρία να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, αλλά και στους συνεργάτες μου οι οποίοι είναι άμεσα κοντά μου και δουλεύουμε καθημερινά. 

Σαφώς και είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά και από την απόδοση της ομάδας στα 2/3 του παιχνιδιού. Ήταν πάρα πολύ καλή η εμφάνιση στην κατάλληλη στιγμή και ένα αποτέλεσμα που μας δίνει δύναμη και χαρά να συνεχίσουμε με τον ίδιο και με μεγαλύτερο ζήλο τη δουλειά που έχουμε ξεκινήσει από τις 14 Ιουλίου. Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι στο οποίο οι παίκτες σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο έβγαλαν τη καλή τους πλευρά στα 45 πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, όπου δικαιούμασταν και άλλα γκολ πέρα από το ένα που βάλαμε, θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. 

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ένα κενό στην απόδοση μας στα πρώτα 20 λεπτά, όπου ο αντίπαλος είναι πολύ καλός και το έδειχνε η βαθμολογική του θέση, μας πίεσε, πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και μας δημιούργησε κάποια προβλήματα. Μετά το 25 λεπτό του β' ημιχρόνου η ομάδα ισορρόπησε το παιχνίδι και ήταν θέμα χρόνου να βάλει και το δεύτερο γκολ, όπως και τελικά το κατάφερε. 

Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο ξανά στους παίχτες που δείχνουν χαρακτήρα και θα ήθελα να τονίσω την άριστη φιλοξενία του Απ. Κρύας Βρύσης και του προπονητή τους και πολύ σύντομα θα ανταποδώσουμε."



ialmopia.gr

1 comments:

  1. αυτος ειναι πρποπονητης. μακαρι να μεινει στην ομαδα μας για χρονια. αυτος και ο προερδος. μπραβο σας και μαζι με ολα τα παιδια που παιζουν μπαλα κανετε καταπληκτικη δουλεια φετος. μακαρι να σας δουμε πρωταθλητες και να παιξετε εκει που σας αξιζει. και παλι μπραβο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *