Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Απολογισμός πεπραγμένων της διοίκησης του Δήμου Έδεσσας για το 2014

Την 30η Ιανουαρίου 2014, ηµέρα Παρασκευή και ώρα 18.00, θα πραγµατοποιηθεί στο ∆ηµαρχείο Έδεσσας (Αίθουσα ∆.Σ.) και σε ειδική δηµόσια συνεδρίαση του ∆ηµοτικού Συµβουλίου, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 217 του Ν. 3463/2006 (Κώδικας ∆ήµων και Κοινοτήτων), ο απολογισµός πεπραγµένων της δηµοτικής αρχής σε ό,τι αφορά την οικονοµική κατάσταση, τη διοίκηση του ∆ήµου και την εφαρµογή του προγράµµατος δηµοτικής δράσης, έτους 2014.

Καλούµε τους θεσµοθετηµένους συλλογικούς φορείς της πόλης να παραστούν στην παραπάνω ειδική συνεδρίαση του ∆ηµοτικού Συµβουλίου Έδεσσας.


∆ήµος Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *