Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Το απόλυτο Drop Test! (vid)

Ένα εντυπωσιακό διαφημιστικό για τις θήκες ασφαλείας Urban Armor Gear φαίνεται πως είναι το κορυφαίο drop test που έχει πραγματοποιηθεί. 

Το iPhone 6, προστατευμένο από τη θήκη, με τη βοήθεια ενός μπαλονιού και συνοδευόμενο από 2 GoPro, GPS και εφεδρικό τηλέφωνο, ανέβηκε στα 100.000 πόδια, στα μέσα της στρατόσφαιρας. Το μπαλόνι έσκασε και το iPhone ξεκίνησε την πτώση. Ένα mini αλεξίπτωτο προσπάθησε να αποτρέψει την όλη κατασκευή από το να γίνει επικίνδυνη για ανθρώπους όταν θα έφτανε στην επιφάνεια, αλλά οι άνεμοι των 112 χιλιομέτρων την ώρα και οι 150 στροφές ανά λεπτό δεν έκαναν καθόλου ομαλή τη διαδρομή. 

Κατά την πτώση, το σύστημα πτήσης καταστράφηκε αλλά το τηλέφωνο επιβίωσε. Οι -61 βαθμοί Κελσίου στη στρατόσφαιρα ήταν αρκετοί για να “σκοτώσουν” την μπαταρία του τηλεφώνου, αλλά με μία φόρτιση επανήλθε σε λειτουργία.




unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *