Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Εκλογές 2015: Όλα για την καρέκλα. Πρόσκληση Σαμαρά σε Παπανδρέου!

Δεν έχει τέλος η κατρακύλα για τον πρόεδρο της ΝΔ!

Ο Αντώνης Σαμαράς διακηρύσσει ότι στόχος του είναι η συγκρότηση μίας νέας κυβέρνησης, με όλες τις φιλευρωπαϊκές δυνάμεις και στη βάση αυτή η πρόσκλησή του απευθύνεται και στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου, εφόσον βρίσκεται στη νέα Βουλή!

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο απερχόμενος πρωθυπουργός προεξοφλεί ότι, εάν η ΝΔ επικρατήσει στις εκλογές, έως τα τέλη Φεβρουαρίου θα επιτευχθεί συμφωνία για το τέλος του Μνημονίου και τη γραμμή προληπτικής στήριξης της χώρας.


Όσον αφορά σε μια ευρωπαϊκή συνδιάσκεψη για το χρέος, ο πρωθυπουργός δηλώνει κατηγορηματικά αντίθετος, υποστηρίζοντας ότι «θα μπερδέψει τα πράγματα για την Ελλάδα».

«Εκείνο που προέχει σε εμάς, τώρα, είναι να αποκατασταθεί πλήρως η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους. Γι' αυτό δεν χρειάζεται καμία συνδιάσκεψη» τονίζει.

Τέλος, απορρίπτει εκ νέου κάθε ενδεχόμενο μιας τηλεοπτικής αναμέτρησης με τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «με τους υβριστές μου διάλογο δεν μπορώ να κάνω», ενώ κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «βυθίζεται σε ένα βούρκο αλαζονείας και μικρομεγαλισμού».




ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *