Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Ο Σταύρος Καισίδης στον Θεσπρωτό

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για τον υψηλόσωμο πορτιέρο Σταύρο Καισίδη. Ο 23χρονος τερματοφύλακας, με καταγωγή από το Λουτροχώρι του Νομού Πέλλας, ξεκίνησε την καριέρα
του από την ομάδα του Αριστοτέλη Λουτροχωριου το 2005 μέχρι και το 2010, και στην συνέχεια για έναν χρόνο αγωνίστηκε στην Προοδευτική Περάματος, όπου δεν πέρασε απαρατήρητος, (πως θα μπορούσε άλλωστε με ύψος 1.93 και επιβλητική εμφάνιση κάτω από τα δοκάρια) συνεχίζοντας στην ομάδα της Πίνδου Κόνιτσας μέχρι και σήμερα.

Οι επαφές με την ομάδα του Θεσπρωτού είχαν ξεκινήσει από το καλοκαίρι, τότε όμως δεν ευοδώθηκαν και έτσι ο νεαρός πολλά υποσχόμενος πορτιέρο στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δέχθηκε δελεαστική πρόταση από την ομάδα της Ηγουμενίτσας που αγωνίζεται στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής, την οποία και αποδέχθηκε αμέσως.

Το καλοκαίρι υπήρξαν και επαφές με την Αναγέννηση Γιαννιτσών και το Μακροχώρι, χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού οι δυο πλευρές δεν συμφώνησαν.



Επιμέλεια ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *