Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Η κοινότητα των Unboxholics ανέδειξε το καλύτερο παιχνίδι του 2014!

Εδώ και περίπου ένα μήνα η κοινότητα των Unboxholics κατέθετε τη ψήφο της για να αναδειχθεί το καλύτερο παιχνίδι του 2014. Η συμμετοχή των μελών του site ήταν τεράστια, αφού περισσότερα από 1200 άτομα, επώνυμα και μοναδικά, έβαλαν το λιθαράκι τους στο να υπάρξει νικητής. Η ψηφοφορία κύλησε ομαλά και σήμερα με ενθουσιασμό είμαστε έτοιμοι να σας ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα. 

Πριν προχωρήσετε στην ανάγνωση των αποτελεσμάτων, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας και να ευχηθούμε το 2015 να φέρει ακόμη περισσότερα και καλύτερα παιχνίδια, γεμίζοντας με ενδιαφέρον τις καλές αλλά και τις κακές μας μέρες. 

Τέλος, ο νικητής της κονσόλας Nintendo Wii U Super Smash Bros. Wii U Bundle είναι ο χρήστης με username Zepheros.


Πάμε, λοιπόν, να δούμε τι ψήφισε το κοινό των Unboxholics.


Την 3η θέση, με 126 ψήφους, καταλαμβάνει το Far Cry 4, με την έκδοση για το PC να έρχεται πρώτη στην προτίμηση του κοινού.

Στη 2η θέση, με 149 ψήφους, έρχεται το Dark Souls 2, με επικρατέστερη, επίσης, την έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ο μεγάλος νικητής της ψηφοφορίας και Παιχνίδι της Χρονιάς 2014, με 180 ψήφους, είναι το Middle-earth: Shadow of Mordor, με την PC έκδοση να βασιλεύει μεταξύ των ψήφων.

Ψηλά στην προτίμηση των μελών του Unboxholics.com ήρθαν επίσης τα GTA V (next-gen), Dragon Age: Inquisition, Alien: Isolation, Wolfenstein: The New Order, Bayonetta 2 και Child of Light, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τα πιο εμπορικά παιχνίδια της χρονιάς -Assassin's Creed: Unity, Watch Dogs και Destiny- δε ήταν ούτε καν στις πρώτες 7 επιλογές της κοινότητας.





unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *