Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Δευτέρα 26/1 τα Ζώδια!


Γενικά: Είσαι το άτομο που αν βάλεις στο μυαλό του κάτι το καταφέρνει. Γιατί αναγνωρίζεις τις δυνατότητές σου και σίγουρα θα πάρεις κάτι, που μπορεί να σου αξίζει αλλά είναι και δώρο του σύμπαντος. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.
Ερωτικά: Έχεις μια μεγαλοψυχία η οποία θα σε βοηθήσει με κάποιο τρόπο να ξεπεράσεις όλα τα στριμώγματα που είχες εδώ και αρκετό καιρό. Ο λόγος είναι ότι έχεις μέσα σου το θάρρος να παραδεχτείς ακόμα και κάποια λάθη που μπορεί να έχεις κάνει.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις φως στο τούνελ και θα βάλεις ένα καινούργιο λιθαράκι, κάνοντας έστω μια μικρή αρχή, που όμως, αν τη βάλεις ως στόχο, θα δεις στην πορεία να εξελίσσεται πολύ καλά. Αρκεί να μην περιμένεις ότι θα κατακτήσεις με τη μια την πρωτιά. Σιγά σιγά θα γίνουν όλα αυτά που θέλεις.




Γενικά: Μπορεί να κάνεις κάτι πολύ δυναμικό που είναι έτοιμο, αλλά λειτουργείς σε μυστικό επίπεδο. Ο λόγος είναι ότι δε σου είναι εύκολο να το ανακοινώσεις, επειδή μπορεί να βρεθούν κάποιοι να σου πουν τη γνώμη τους και να μη σου αρέσει.
Ερωτικά: Λειτουργείς με έναν τρόπο πολύ περιθωριακό και συγχρόνως πολύ δυναμικό. Αυτό σίγουρα σε προδιαθέτει για κάποιες αλλαγές, τις οποίες από μια άποψη τις φοβάσαι. Από την άλλη θέλεις να είστε μαζί με τον Κριό, αλλά με τους δικούς σου όρους αυτή την φορά.
Οικονομικά & Καριέρα: Κινείσαι πολύ βιαστικά και είναι κάπως σπάνιο για την προσωπικότητά σου. Ευτυχώς που καταλαβαίνεις ότι, για να έχεις συμμετοχή στα νέα δρώμενα, χρειάζεσαι να μην αργείς ν' αποφασίσεις.




Γενικά: Ζεις και κινείσαι με ένα στυλ πολύ ιδιαίτερο και προσωπικό. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις, αντί να μαθαίνεις πληροφορίες και να τις διαδίδεις, είναι να μάθεις πράγματα που θα σε κάνουν περισσότερο ικανό/η σε όλες σου τις υποθέσεις.
Ερωτικά: Θέλεις την ελευθερία σου και για αυτό έχεις το θάρρος να πεις τα πράγματα όπως είναι. Ίσως να σου λείπει λίγο το σωστό ένστικτο, γιατί παρασύρεσαι από τον Ιχθύ ή τον Παρθένο προς άλλες κατευθύνσεις, αλλά οι πρωτοβουλίες σου θα είναι σωστές.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι μεγάλες αντοχές που μπορεί να μην έχεις, γι' αυτό καλύτερα να αφεθείς σε αυτά που ήδη έχεις κάνει και να μη σκέφτεσαι να ξεπεράσεις τα όριά σου.




Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις να τα αλλάξεις όλα, αλλά και να αναλάβεις δυναμικές πρωτοβουλίες οι οποίες θα σου δώσουν την ευχέρεια να σε αποδεχτούν σ το περιβάλλον σου.
Ερωτικά: Διαβάζεις κατά γράμμα αυτά που σκέφτεται ο Κριός και μπορεί με την διαίσθησή σου να πιάσεις κάποιες παρασπονδίες που ήδη έχουν γίνει. Όμως, αν δεν έχεις αποδείξεις στα χέρια σου, μην ξεκινήσεις καβγάδες που δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις σε ότι κάνεις να φαίνεσαι και να σε αξιοποιήσουν ανάλογα, γιατί πιστεύεις ότι κάτι δεν γίνεται σωστά απέναντί σου. Η διάρκεια σου σε μια θέση μπορεί να είναι επίφοβη, για αυτό μερικές φορές σε πιάνει ανασφάλεια ότι θα χάσεις αυτό που ήδη έχεις.




Γενικά: Η γενική σου διάθεση σε αυτήν τη φάση είναι πολύ έντονη και θέλεις οπωσδήποτε να γίνει κάτι που να σου προσφέρει αναγνώριση. Μπορεί να λειτουργήσεις και πολύ εγωιστικά αλλά πιθανόν αυτό να μην το βλέπεις.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Κριό πάει να σε απογειώσει. Αρκεί να καταλάβεις κι εσύ, με έναν πιο πολιτισμένο τρόπο, ότι πρέπει να σεβαστείς τις ανάγκες του άλλου ατόμου που συμβαίνει να είναι σχεδόν ίδιες με τις δικές σου. Οπότε, αν τεθεί θέμα αρχηγίας μεταξύ σας να τα μοιράσετε σωστά και δίκαια.
Οικονομικά & Καριέρα: Αυτό το διάστημα αντιλαμβάνεσαι διαισθητικά αυτά που γίνονται γύρω σου και μάλιστα μπορεί να προλαβαίνεις πιο γρήγορα τις ευκαιρίες. Για αυτό θα κερδίσεις κάτι καλό, αρκεί να δείξεις τη γνωστή σου ευελιξία.




Γενικά: Έχεις πολλές ανησυχίες και προσπαθείς να τις καλμάρεις με τον τρόπο σου, γιατί δεν θέλεις να φανείς ότι χάνεις το παιχνίδι. Από την άλλη, μπορεί να έρθεις πολύ κοντά με άτομα που είναι γύρω σου και ίσως να παραγνωριστείτε.
Ερωτικά: Προσπάθησε όσο μπορείς να μην ξεπεράσεις τα όρια με τον Ιχθύ γιατί εκεί θα γίνουν αρκετά λάθη και από τις δυο πλευρές. Με κάποιο τρόπο το σύμπαν σου δημιουργεί κάποιες ευκαιρίες να ξεκολλήσεις και να διατηρήσεις την ατομικότητά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι στενές συνεργασίες μπορεί να σου τρώνε το χρόνο σου και να σε βάζουν να ξεπεράσεις τα όριά σου, αλλά πιθανόν να πρέπει να φροντίσεις περισσότερο τους γύρω σου. Μια ξαφνική απαίτηση από άτομο του άμεσου περιβάλλοντός σου θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα που είναι άνω-κάτω.




Γενικά: Είσαι σε φάση που μπορείς να καταλαβαίνεις τα θέλω των άλλων γιατί μπαίνεις στη θέση τους. Αλλά μετά, δεν τολμάς να κάνεις τις αποφάσεις σου πράξη, γιατί κάπου υπάρχει κόλλημα. Κυρίως η καθημερινότητά σου είναι κάπως αργή.
Ερωτικά: Δεν σου αρέσει πλέον να περιμένεις, αλλά μόνον το σκέφτεσαι και δεν κάνεις καμία κίνηση να το δείξεις. Με τον Ιχθύ, αν είστε μαζί στην ίδια δουλειά, ναι μεν ανταλλάσετε ματιές, αλλά τίποτε παραπάνω γιατί σε καμία περίπτωση δεν θέλεις να δείξεις πρώτα εσύ τις προθέσεις σου. Μπορεί άμεσα να καταλήξεις για το τι θες να κάνεις με έναν Κριό, Καρκίνο, ή Αιγόκερω και σίγουρα αυτό θα καθορίσει και την περαιτέρω πορεία της σχέσης σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να βγάλεις πορίσματα μέσα σ' ένα περιβάλλον που μπορεί κάπως να κωλυσιεργεί. Δεν σε απασχολεί τόσο πολύ που οι άλλοι θέλουν πράγματα από σένα που δεν μπορείς να δώσεις, όσο η ασυνεννοησία που ίσως υπάρξει μεταξύ σας. 




Γενικά: Θέλεις να πεις τα πράγματα με το όνομά τους και ίσως αυτό γίνει αιτία για να χάσεις κάποιες φιλίες που είναι ήδη πολύ ρευστές. Αλλά εσύ, αν πιστεύεις ότι έχεις δίκιο καλό είναι να το διεκδικήσεις, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα δεις κάποια πράγματα που αφορούν την δική σου ψυχοσύνθεση.
Ερωτικά: Με τον Κριό ή τον Ζυγό παίζονται κάποια παιχνίδια που μερικές φορές γίνονται όλο και πιο δύσκολα γιατί δεν έχεις αποφασίσει τι ακριβώς θέλεις. Μην δίνεις μεγάλη σημασία σε έναν Ταύρο που δεν έχει ακόμα τοποθετηθεί, γιατί θα έρθει κάποια στιγμή που θα παραδεχτεί ότι δεν μπορεί χωρίς εσένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Εντυπωσιάζεσαι από κάποιες προτάσεις που μπορεί να γίνονται αυτήν την περίοδο και δεν είναι εύκολο να τις απορρίψεις. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να είναι μεν δελεαστικές, αλλά οι συνθήκες δεν είναι εύκολες. Γιατί μπορεί να υπάρξει και ένα είδος ανταγωνισμού που εσένα δεν σου αρέσει καθόλου.




Γενικά: Κινείσαι δυναμικά και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια τρέχοντα προβλήματα. Πιθανόν τα υδραυλικά στο σπίτι σου και γενικά κάποιες οικιακές συσκευές σου να χρειάζονται συντήρηση. Γενικά, το θέμα του σπιτιού σού δημιουργεί κάποια ανασφάλεια ή εκνευρισμό, γιατί υπάρχουν συνθήκες που δεν σου αρέσουν. Αλλά ευτυχώς θα βρεις τις λύσεις.
Ερωτικά: Νιώθεις ότι από τη μια τα έχεις βάλει όλα σε μια τάξη και ξαφνικά έρχεται μια συμπεριφορά η οποία δεν σε καλύπτει καθόλου. Οπότε μπορεί και να βρίσκεσαι μετέωρος/η. Καλύτερα να κινηθείς πιο ανεξάρτητα και τότε ίσως το πρόσωπο που είστε μαζί να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παίζει.
Οικονομικά & Καριέρα: Βγάζεις χρήματα αλλά βγαίνουν συνέχεια νέα έξοδα τα οποία δεν είχες υπολογίσει. Εσύ μπορείς και πρέπει να σκέφτεσαι αισιόδοξα, διαρκώς και σε βάθος χρόνου, και θα μπορέσεις να καλύπτεις όλα τα έξτρα που βγαίνουν ξαφνικά.




Γενικά: Θέλεις την ανεξαρτησία σου για αυτό μπορεί να μην τηρήσεις το καθημερινό σου πρόγραμμα. Ο λόγος είναι ότι κάπως νιώθεις ξεβολεμένος/η και θέλεις να δεις με αποστασιοποιημένη ματιά πως θα πρέπει να δράσεις.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες ιδέες στο μυαλό σου που μπορεί να στριφογυρνάνε συνέχεια και κάπως σε σπρώχνουν να δεις τη συναισθηματική σου πραγματικότητα κάτω από άλλη οπτική γωνία, τελείως διαφορετική από αυτή που είχες μέχρι τώρα. Μπορεί τελικά να καταλήξεις ότι θα ήθελες να είσαι έξω από τα καλούπια που έχεις επιλέξει. Για αυτό ο Κριός, ο Τοξότης και ο Υδροχόος μπορεί να φέρει τη διαφορετικότητα στη ζωή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Σκέφτεσαι διαρκώς με ποιο τρόπο μπορείς να αλλάξεις τα κακώς κείμενα. Ίσως ακολουθήσεις τις ιδέες κάποιων ατόμων, οι οποίες όμως για να γίνουν πραγματικότητα, να πρέπει εσύ να αλλάξεις τελείως τα παλιά δεδομένα.




Γενικά: Τολμάς και αυτό σε βάζει να σκεφτείς ότι όλα μπορείς τελικά να τα κάνεις αρκεί να το έχεις αποφασίσει. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σε υποχρεώνει να αλλάζεις τα ραντεβού σου και να μετακινούνται για αργότερα διάφορες δουλειές που είχες. Ίσως να είναι και για το καλό σου γιατί έτσι προετοιμάζεσαι καλύτερα.
Ερωτικά: Είσαι αρκετά εσωστρεφής και δεν μιλάς εύκολα γιατί θέλεις να κρατήσεις κάτι και για σένα. Η φύση σου όμως δεν αλλάζει και επιμένεις να κάνεις μια σχέση που θα έχεις πρώτα εξασφαλίσει τη φιλία και μετά τα υπόλοιπα.
Οικονομικά & Καριέρα: Σχεδιάζεις να βρεθείς με ένα άτομο που μπορεί να κάνετε κάτι μαζί. Κυρίως αν ασχολείσαι με την καλλιτεχνία ή την δημιουργία θα βρεθείς ξαφνικά να μιλάς για πράγματα που σε ενδιαφέρουν απόλυτα και σίγουρα θα σου ανοίξουν πιο εύκολα οι πόρτες.




Γενικά: Διαμορφώνεις την πραγματικότητά σου τελείως διαφορετικά από άλλες φορές, γιατί βλέπεις ότι έχεις μέσα σου αρκετή ένταση. Αυτό οφείλεται σε πολλά ατελείωτα πράγματα που είχες αφήσει, ακόμα και στην προσωπική σου εμφάνιση.
Ερωτικά: Θα βγεις από ένα τούνελ που είχες μπει και αυτό σίγουρα θα σε κάνει να ανασάνεις. Με τον Παρθένο θα βρεθείς πολύ κοντά αλλά βλέπεις ότι σας χωρίζουν κιόλας πολλές διαφορές, κυρίως στην έκφραση του συναισθήματος.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιμετωπίζεις την πραγματικότητά σου με έναν τρόπο πολύ δυναμικό, γιατί τώρα ζητάς αυτά που σου ανήκουν από άτομα που μπορεί να σε έχουν ρίξει. Δεν έχεις καμία όρεξη να εξακολουθείς να μην διεκδικείς αυτά που πρέπει να πάρεις πίσω.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *