Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Σάββατο 3/1 τα Ζώδια!


Γενικά: Δεν αφήνεις εύκολα να πάει χαμένο κάτι που έχεις κατακτήσει και έχεις μάθει
καλά. Συνεχόμενες διαδρομές και επαφές θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια.
Ερωτικά: Με τον Τοξότη που βρίσκεται πιθανόν στο εξωτερικό προσπαθείς να κάνεις κάτι το ιδιαίτερο, χωρίς όμως να πιέζεις και πάρα πολύ τα πράγματα γιατί θέλεις να υπάρχει ελευθερία κινήσεων. Πάντως είσαι στο τσακ να χαλάσεις μια σχέση ετών γιατί δεν μιλάτε σχεδόν καθόλου την ίδια γλώσσα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγνωρίζεις την ανάγκη σου για επέκταση και περιπέτεια, αλλά είσαι και σε επιφυλακή επειδή φοβάσαι να μην γίνει κάτι μη αναμενόμενο. Το πιο σημαντικό είναι να μην φοβάσαι αλλά και να μην υποκύπτεις σε πιέσεις από πρόσωπα που αντιπροσωπεύουν την εξουσία.




Γενικά: Νιώθεις ενθάρρυνση από κάποια άτομα και δεν σταματάς να μαθαίνεις για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί. Είναι σημαντικό να ξεσκάς και λίγο και να φεύγεις από τις απόλυτες σκέψεις που συνήθως σε διακατέχουν.
Ερωτικά: Πιστεύεις ότι αν κάνεις κάτι πολύ εξτρήμ θα ξεπεράσεις τα όριά σου. Δεν σου αρέσει να εκδηλώνεσαι χωρίς να έχεις κάτι χειροπιαστό γιατί αλλιώς θεωρείς ότι ρισκάρεις. Το ενδιαφέρον σου πιθανόν να επικεντρώνεται σε ένα Κριό που βρίσκεται μακριά από εσένα και θα σε απασχολήσει αυτή τη περίοδο. Αν από την άλλη σε ενδιαφέρει ο Δίδυμος ή ο Τοξότης θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεπεράσεις τα όριά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι μια υποστηρικτική ομάδα για να μην χαθείς στην διαδρομή. Αυτό σίγουρα θα σου δώσει μια εξέλιξη γιατί έχεις πολλές ευκαιρίες που μπορείς να υλοποιήσεις και να δικαιωθείς.




Γενικά: Η κρυφή σου επιθυμία πιθανόν να γίνεται πραγματικότητα και να βλέπεις ότι μπορείς να ξεφύγεις από διάφορες οικογενειακές επιρροές που σε δεσμεύουν αρκετά. Το μυστικό είναι να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που χρειάζεσαι και, χωρίς να συγκρουστείς με τους άλλους, να το κάνεις με άνεση και ευκολία.
Ερωτικά: Η προσωπική σου γνώμη θα μετρήσει πολύ και θα βρεθείς σε μια θέση από την οποία θα εξουσιάζεις τα πράγματα. Πιθανόν αυτή την περίοδο αν δεν έχεις κάτι σοβαρό, να θέλεις να μείνεις μόνος/η για να τα βρεις με τον εαυτό σου αλλά αν δεν γίνεται, θα σου δοθεί η ευκαιρία να δυναμώσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανταλλάσεις γνώμες και πληροφορίες ακόμα και με άτομα που για σένα εκπροσωπούν την εξουσία. Όμως θα τα καταφέρεις γιατί μπορείς να διαπραγματεύεσαι άνετα και με πολύ εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.




Γενικά: Έχεις αφεθεί σε κάποιες καταστάσεις στις οποίες δεν μπορείς εσύ, εύκολα, να επιβληθείς εξαιτίας κάποιων προσώπων που ορίζουν την συμπεριφορά σου. Υπάρχει ανάγκη να εμπιστευτείς τους άλλους γιατί με αυτόν τον τρόπο εξασκείσαι.
Ερωτικά: Δεν αφήνεις κάτι να πάει χαμένο απλά δεν συμφωνείς με τον τρόπο που γίνεται η επαφή. Προσπαθείς να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά πιθανόν να διασπάσαι από διάφορες σκέψεις ή κινήσεις πολύ έντονα διαχωριστικές χωρίς απαραίτητα να τις προκαλείς εσύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ό, τι χρειάζεσαι γιατί και οι συνεργάτες σου σε υποστηρίζουν αλλά και η κοινωνική σου εικόνα έχει καλυτερέψει. Αυτό σε βοηθάει σε όλα τα είδη συναλλαγών.




Γενικά: Υπάρχει μια ιδιαίτερη εκτίμηση από φίλους και άτομα που μοιράζεσαι μαζί τους γνώμες, γνώσεις αλλά και κυρίως φιλική σχέση η οποία σου κάνει πολύ καλό.
Ερωτικά: Καλό είναι να μην μένεις και πολύ μόνος/η γιατί δεν σου αρέσει η μοναξιά. Προτιμάς, αν δεν βρεις κάτι ποιοτικό, να παραμείνεις φίλος/η με ένα άτομο γιατί δεν ξέρεις ακόμα τι θέλει από εσένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα έχεις έντονη διάθεση για κέρδος, ενώ θα θέλεις να βρεις λύσεις και να βγεις εύκολα από τα οικονομικά σου αδιέξοδα. Και θα γίνει, αρκεί να ενημερώνεσαι και να μην μείνεις στα ίδια.




Γενικά: Μπορεί να έχεις νεύρα ή να έχεις πελαγώσει από τις πολλές υποχρεώσεις και υποσχέσεις που ίσως να έχεις δώσει. Πράξε αυτό που μπορείς, χωρίς να άγχεσαι για το αν θα τα καταφέρεις γιατί αυτό είναι δεδομένο.
Ερωτικά: Ενώ ξέρεις τον χαρακτήρα σου, μερικές φορές ξεφεύγεις από τα στενά του περιθώρια και σκέφτεσαι ότι και να είσαι σε μια δύσκολη σχέση, μπορείς να σταματήσεις να ενοχλείσαι και να είσαι άνετος/η. Όμως, στην πράξη παραμένεις αναζητητής/α της τελειότητας, οπότε πάντα θα δυσκολεύεσαι, εκτός αν πάρεις απόφαση να αλλάξεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις την διάθεση να κινηθείς πολύ διπλωματικά και έξυπνα αλλά σε διανοητικό επίπεδο γιατί μόλις πας να το κάνεις πράξη μπερδεύεσαι και χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια. Για αυτό πριν ξεκινήσεις κάτι πολύ σημαντικό, να δοκιμάσεις τις αντοχές σου.





Γενικά: Έχεις κάποια εσωτερική καθοδήγηση που σε σώνει από πολλές σκέψεις αλλά και ενοχές γιατί δεν είναι εύκολο να έχεις τόσα θέματα στο κεφάλι σου και αυτά που σχετίζονται με την οικογένεια και το πώς θα βάλεις τάξη σε όλα όσα είχες παραμελήσει. Για αυτό θα χρειαστεί να κάνεις πολύ πιο πολλές επισκέψεις από αυτές που περίμενες ότι θα βγουν.
Ερωτικά: Το καλό είναι ότι έχεις κατανόηση και αντοχή, ακόμα και στην δυσκολία που μπορεί αν έχεις με τον Κριό ή τον Αιγόκερω γιατί τα βλέπεις όλα πολύ εύκολα και λαμπερά. Με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη μπορεί να βρεθείς στο εξωτερικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Βάζεις κάποιες προτεραιότητες οι οποίες τελικά σε βοηθάνε γιατί σου δείχνουν με ποιο τρόπο θα αποκτήσεις την ουσία των πραγμάτων για να μη μείνεις στους τύπους.




Γενικά: Χρειάζεται να επικοινωνείς όσο μπορείς πιο εύκολα με κάποια άτομα και να μην κλείνεις την πόρτα επειδή δεν καταλαβαίνεις τον τρόπο που σκέφτονται. Πρέπει να γεφυρώσεις κάποιες δύσκολες πλευρές για να εξομαλυνθούν.
Ερωτικά: Με τον Παρθένο ή τον Αιγόκερω κάνεις κάποιες καλές συζητήσεις που σου δημιουργούν την τάση να μιλήσεις ανοικτά και να μην κρατάς απωθημένα. Η σχέση όμως με τον Δίδυμο δεν εξαρτάται από εσένα και πιθανόν να χρειάζεται η παρέμβαση ενός ατόμου που πιάνει την ψυχολογία και των δυο σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως να μην είναι εύκολο προς το παρόν να βγάλεις συμπεράσματα σε θέματα που σε απασχολούν, όμως η έρευνα θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις που θα έχουν βαρύτητα στο μέλλον και να δημιουργήσεις κάτι αξιόλογο.




Γενικά: Η επικοινωνία σου είναι αρκετά εύκολη και αυτό σε ηρεμεί και σε γαληνεύει. Επιπλέον, ξοδεύεις πολύ ενέργεια για να συμφωνήσεις και υπάρχει μια συνεννόηση με κάποια άτομα που θέλετε να βρεθείτε.
Ερωτικά: Δεν σου είναι εύκολο να παραδεχτείς τα συναισθήματά σου στο πρόσωπο που σ' ενδιαφέρει, όμως δεν μπορείς πια να κάνεις πίσω ακόμα κι αν βάζεις σε κίνδυνο και την περιβόητη φήμη σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ευκαιρίες να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου σε κάποια άτομα, κυρίως σε αυτά που είναι κοντά σου αλλά δεν ξέρουν ακριβώς τι μπορείς να κάνεις και μέχρι που θα φτάσεις.




Γενικά: Η δυναμική σου σκέψη σε βοηθά να μαζέψεις όλες τις ευκαιρίες και να δράσεις άμεσα για να κάνεις πράξη οτιδήποτε έχεις σκεφτεί. Αν έχεις στο μυαλό σου να φτιάξεις τον χώρο σου θα κάνεις πολύ ωραία πράγματα και θα είσαι ευχαριστημένος/η με τις επιλογές σου.
Ερωτικά: Υπάρχει μια διάθεση ανεξαρτησίας από την πλευρά σου γιατί πιστεύεις ότι δεσμεύεσαι και δεν έχεις εκείνη την ελευθερία που χρειάζεσαι για να νιώσεις καλύτερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει μια μέθοδος την οποία όταν την βάζεις σε εφαρμογή, πάντα πετυχαίνεις κάτι καλό αν και δεν είναι εύκολο να ολοκληρώσεις. Χρειάζεται να δείξεις επίσης κατανόηση σε νέες ιδέες αλλά και σε «ρηχές», όπως εσύ τις ονομάζεις, επικοινωνίες. Όμως από εκεί θα μάθεις και θα μπεις στην πραγματικότητα.




Γενικά: Προσπαθείς να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και αυτό σίγουρα σε κάνει πιο ανάλαφρο/η και να δέχεσαι με περισσότερη ευκολία την παρουσία κάποιων ατόμων που σου δημιουργούν ένα ψυχικό βάρος.
Ερωτικά: Νιώθεις ότι κατά ένα μέρος καλύπτεσαι γιατί το άτομο που σε ενδιαφέρει σου δίνει αυτό που θέλεις και είσαι καλύτερα. Αλλά το πιο βασικό είναι ότι εσύ έχεις μεγαλύτερη ελευθερία και άνεση οπότε τα καταφέρνεις σε ό, τι και αν κάνεις. Μια καινούργια γνωριμία με Δίδυμο ή Τοξότη θα σε βάλει να αλλάξεις πολλά από την απόλυτη συμπεριφορά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ παραμένεις σε μια κατάσταση που πιστεύεις ότι είσαι υπόλογος/η απέναντι σε κάποια άτομα, δοκιμάζεις να κάνεις κάτι καινούργιο για να μπορέσεις να ελέγξεις και ορισμένες νέες προτάσεις που σου φαίνονται περισσότερο κερδοφόρες.




Γενικά: Ενώ μιλάς και βγαίνεις με κόσμο, παραμένεις κατά κάποιο τρόπο διχασμένος/η και δειλιάζεις να ξεπεράσεις τα όριά σου. Πιθανόν να σε ταλαιπωρεί η διχογνωμία για αυτό θα πρέπει να κάνεις διάκριση του σωστού και του λάθους.
Ερωτικά: Η επιτυχία που μπορεί να έχεις όταν είσαι με τον Δίδυμο είναι πάντα ρευστή γιατί υπάρχουν πολλές υποσχέσεις και από τις δυο πλευρές. Αν το θέλεις βέβαια πολύ θα δοκιμάσεις να αλλάξεις τις καταστάσεις για να μην εκτεθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Οργανώνεις εδώ και καιρό κάτι καινούργιο και για να το πετύχεις χρησιμοποιείς όλα τα μέσα που μπορεί να σε φέρουν κοντά στον σκοπό σου - μόνο πρόσεξε με ποιους μιλάς γιατί υπάρχει πιθανότητα διαρροής από την πλευρά τους.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *