Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Αρχιχρονιά στην Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Εορταστική Εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 2 Ιανουαρίου στην Αίθουσα
Τελετών του Πνευματικού Κέντρου στην Έδεσσα.

Παραδοσιακά τραγούδια και Κάλαντα από όλη την Ελλάδα έψαλε η Χορωδία του Ι. Ναού Αγ. Δημητρίου Εδέσσης με χοράρχη τον κ. Αβεσσαλώμ Κυζιρίδη.

Ευχές για το νέο έτος έδωσαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, ο Δήμαρχος της Έδεσσας κ. Δ. Γιάννου και οι βουλευτές Πέλλας κ.κ. Δ. Τζαμτζής και Δ. Σταμενίτης.


Την ίδια μέρα ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε στο Μητροπολιτικό οίκημα τους 30 εθελοντές καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως, το οποίο λειτουργεί στο Εντευκτήριό της στην Έδεσσα. Ο Σεβασμιώτατος εξήρε την σπουδαιότητα του έργου τους και ξενάγησε τους εκπαιδευτικούς στους χώρους του Επισκοπείου.












ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΕΔΕΣΣΗΣ ΠΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *