Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

O Θεόδωρος Πάγκαλος αυτοανακηρύχθηκε δικτάτορας (Σαν σήμερα 3/1)

1945Ο στρατηγός Νικόλαος Πλαστήρας αναλαμβάνει πρωθυπουργός, επικεφαλής την «κυβέρνησης κατευνασμού», όπως ονομάστηκε. Θα διατηρηθεί συνολικά 94 μέρες, πετυχαίνοντας την υπογραφή της Συνθήκης της Βάρκιζας.


1996στην Ινδία, τουλάχιστον τέσσερις ήταν οι νεκροί και 16 οι τραυματίες από την έκρηξη βόμβας στο Νέο Δελχί. Την ευθύνη για την έκρηξη ανέλαβε η οργάνωση Ισλαμικό Μέτωπο του Τζαμού και Κασμίρ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αγριότητες που, όπως υποστήριζε, διαπράχθηκαν στο ινδικό Κασμίρ.

1998δύο άτομα σκοτώθηκαν και τέσσερα τραυματίστηκαν από ισχυρότατη έκρηξη λέβητα στη χαρτοβιομηχανία "DIANA" στην Ξάνθη, ενώ οι ζημιές στο εργοστάσιο ανέρχονταν σε δεκάδες εκατομμύρια δραχμές.



Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο

Μουσική 3/1
1926 Ο Βρετανός παραγωγός, ενορχηστρωτής και μουσικός George Martin (George Henry Martin) γεννήθηκε στο Χάιμπουρι του Λονδίνου. Συχνά αναφέρεται ως "the Fifth Beatle" λόγω της μακροχρόνιας συνεργασίας του με τους The Beatles.

1946 Ο Βρετανός μουσικός και τραγουδοποιός John Paul Jones (John Baldwin) γεννήθηκε στο Sidcup της Αγγλίας. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και μπασίστας των Led Zeppelin. Μετά την διάλυση του συγκροτήματος το 1980 και μέχρι και σήμερα έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες όπως Paul McCartneyBrian EnoDiamanda Galas κ.α. Το 2009 παρέα με τους Josh Homme (Queens of the Stone Age) και Dave Grohl (Foo Fighters) δημιούργησαν το supergroup Them Crooked Vultures.

1967 Ο Carl Wilson των The Beach Boys αρνείται να παρουσιαστεί στον Αμερικανικό στρατό, δηλώνοντας αντιρρησίας συνείδησης.

Αθλητισμός 3/1
3/12/2005    Ο 32χρονος βραζιλιάνος ολυμπιονίκης της ιππασίας στην υπερπήδηση εμποδίων Αλβάρο “Ντόντα” Αφόνσο ντε Μιράντα Νέτο παντρεύεται την Αθηνά Ρουσέλ Ωνάση στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας

3/12/2004    Ο Victor Conte, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της BALCO, εταιρείας συμπληρωμάτων διατροφής, παραδέχεται στον ρεπόρτερ του ABC, Martin Bashir, ότι ο ίδιος είχε δώσει στην Marion Jones πέντε διαφορετικές ουσίες για να έχει αυξημένη απόδοση, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ. Τρία χρόνια μετά, στις 5/10/2007, η Marion Jones θα παραδεχτεί ότι έκανε χρήση στεροειδών

Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ
ΠΗΓΗ: retrosport/sansimerastimousiki.gr/patris

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *