Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Κοπή πίτας από τον Ορειβατικό Σύλλογο Αριδαίας Αριδαίας

Την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας - Hellenic mountaineering club of Aridaia η ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Όλοι μαζί θα βρεθούμε να γιορτάσουμε την έναρξη της ορειβατικής χρονιάς. Θα μαζευτούμε γύρω από τη ζέστη της καινούριας σόμπας αδιαφορώντας για το κρύο έξω για να διασκεδάσουμε, να μοιραστούμε ορειβατικές εμπειρίες και αναμνήσεις και να καταστρώσουμε τα σχέδια για τις μελλοντικές εξορμήσεις...

Οι εθελόντριες και εθελοντές του συλλόγου θα γεμίσουν τον μπουφέ με χειροποίητα εδέσματα και γλυκά, ενώ θα υπάρχει άφθονο κρασί, καθώς και αναψυκτικά.

Όποιος θελήσει να φέρει κάτι δικό του, ευχαρίστως να συνδράμει.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *