Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Η Charlie Hebdo θα τυπώσει ένα εκατομμύριο αντίτυπα με τη βοήθεια της Google (vid)

Η Charlie Hebdo δεν πρόκειται να σταματήσει να σατιρίζει πολιτικούς και θρησκείες μέσα από τα σκίτσα της, παρά την επίθεση της 7ης Ιανουαρίου που στοίχισε τη ζωή σε 12 ανθρώπους.
Αντίθετα, με την πρωτοφανή στήριξη του κόσμου, θα εκδώσει το επόμενο τεύχος στις 14 Ιανουαρίου σε ένα εκατομμύριο αντίτυπα, ενώ η συνηθισμένη της παραγωγή είναι 50.000. Αυτό θα το καταφέρει με τη στήριξη της κυβέρνησης η οποία την επιδότησε με €1 εκατομμύριο, ενώ και οι Γαλλικές εφημερίδες προσφέρουν €250.000. 

Η Google επίσης συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια στήριξης με ακόμα €250.000 μέσω του Press Innovation Fund και το Guardian Media Group θα διαθέσει ακόμα £100.000. Όλη αυτή η οικονομική βοήθεια θα επιτρέψει όχι μόνο την έκδοση του ενός εκατομμυρίου αντιτύπων, αλλά και τη συνέχιση του έργου της Charlie Hebdo στο εγγύς μέλλον.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *